Prea TARE. Un portar de hochei, beat praştie, se ţine de bară ca să nu cadă VIDEO

Roman Kaspar (24 ani) este portarul formaţiei cehe de hochei pe gheaţă HC Klasterce. La ultimul meci din campionat el a intrat pe patinoar în stare avansată de ebrietate dar, în mod absolut uluitor, echipa sa a câştigat cu scorul de 8-5 disputa contra rivalilor de la Karlovy Vary.

29 ian. 2014, 10:21
Prea TARE. Un portar de hochei, beat praştie, se ţine de bară ca să nu cadă VIDEO

Pentru a avea succes, un portar de hochei pe gheaţă trebuie să dea dovadă de certe calităţi, precum echilibru, viteză sau reflexe de pisica. Cu atât mai halucinant este să vezi un goalkeeper care se bălăngăne în poartă şi stă în picioare doar pentru că se ţine de barele porţii pe care e pus să o apere.

Roman Kaspar este numele sportivului care se tot împiedica pe gheaţă, iar la destulă vreme după partidă el avea să spună: „Mi-aduc aminte că am băut şi apoi că m-am simţit foarte fericit fiindcă echipa mea a câştigat. E cam în ceaţă ce s-a întâmplat în meci, dar nu trebuie să fi aşa rău, pentru că am apărat câteva mingi”. Cei care au văzut meciul susţin însă că a fost doar o chestiune de noroc ca portarul să se afle în picioare la momentul potrivit.