Precizările Primăriei Capitalei cu privire la cele două MITINGURI organizate de PNL şi PSD

Reprezentanţii PSD şi PNL au agreat împreună cu membrii Comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice, din cadrul PMB, locaţiile de desfăşurare a celor două mitinguri şi au stabilit că vor avea loc la o distanţă de aproximativ un kilometru.

10 iun. 2015, 15:15
Precizările Primăriei Capitalei cu privire la cele două MITINGURI organizate de PNL şi PSD

Partidul National Liberal va organiza un miting, vineri, 12 iunie, intre orele 10:00 – 13:00 (cu afluirea participantilor intre orele 9:00 – 10:00 si defluirea acestora intre 13:00-14:00) pe trotuarul adiacent Palatului Parlamentului prin constituirea unui cordon uman dispus pe aliniamentul cuprins intre iesirea din dreptul intersectiei Bdul Libertatii cu Calea 13 septembrie – Calea 13 septembrie ( trotuar) pana la intersectia Piata Arsenalului – pe trotuar, pana in dreptul intrarii in biserica Paraclisul Maicii Domnului.

Partidul Social Democrat va organiza un miting, vineri, 12 iunie, intre orele 10:00 – 13:00 (cu afluirea participantilor intre orele 9:00 – 10:00 si defluirea acestora intre 13:00-14:00) in alvelola de la intrarea in Parcul Izvor, in spatiul delimitat de fortele de ordine.

Desi reprezentantii PNL au solicitat initial organizarea unui lant uman in jurul Palatului Parlamentului, Comisia nu a putut sa dea curs acestei cereri avand in vedere ca in Piata Constitutiei si zonele adiacente acesteia a fost aprobat in urma cu cateva luni si este in desfasurare un alt eveniment, concert Andre Rieu, pana in data de 18 iunie.

Conform reprezentantilor Jandarmeriei, cele doua artere pe care se vor desfasura mitingurile sunt la o distanta de aproximativ un kilometru si nu in aceeasi zona.