Preda: Nici un pedelist cu autoritate nu a spus ceva care să conteze

Europarlamentarul PDL Cristian Preda susţine că este anormal faptul că liderii partidului nu şi-au exprimat o poziţie semnificativă în ceea ce priveşte protestele de stradă, situaţie în care PDL dă impresia că ar fi partid neparlamentar. Intenţia de a propune un alt proiect de lege a sănătăţii reprezintă prea puţin pentru situaţia actuală.

15 ian. 2012, 16:30
Preda: Nici un pedelist cu autoritate nu a spus ceva care să conteze

Cristian Preda scrie, pe blogul său, că PDL trebuie să ia o decizie semnificativă în urma şedinţei Colegiului Director de luni. „Boc și compania sunt obligați să decidă ceva. E nevoie de o mutare politică semnificativă. E prea puțin să spui că vom dezbate o nouă versiune a legii sănătății. De la începutul disputei, niciun pedelist cu autoritate nu a rostit ceva care să conteze. E o liniște nefirească. Parcă am fi partid neparlamentar”, susţine Preda.

Acesta consideră că democrat-liberalii nu trebuie să subestimeze consecinţele politice ale evenimentelor. „Cerând anticipate, USL vrea să profite de pe urma episodului Arafat”,  a avertizat Cristian Preda.