Preda: O să-mi fac pagină de Facebook şi o să postez fotografii gătind şi purtând şorţ de bucătărie

Deputatul de Buzău Cezar Preda, vicepreşedinte al PDL, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi va deschide pagină de Facebook, iar pentru a atrage like-uri va posta fotografii gătind şi purtând şorţ de bucătărie şi îşi va cumpăra şi o pisică.

22 ian. 2014, 15:16
Preda: O să-mi fac pagină de Facebook şi o să postez fotografii gătind şi purtând şorţ de bucătărie

Liderul democrat-liberal a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu are deschisă o pagină de Facebook, însă pentru a aduna like-uri şi a atrage oamenii îşi va deschide un cont pe reţeaua de socializare.

VEZI ŞI FACEBOOK te face miliardar în dolari. Studiu de caz

Preda a precizat că a fost sfătuit să posteze fotografii cu „căţel, cu pisică, cu purcel”, motiv pentru care îşi va cumpăra o pisică, el fiind stăpânul unui câine.

„M-am decis şi eu, o să-mi deschid o pagină de Facebook. Am avut o perioadă, dar nu mi-a plăcut, acum ca sa te acceseze trebuie să pui poză cu căţel, cu pisică, cu purcel. N-am pisică, am doar câine, dar o să-mi iau, like-urile cele mai multe aşa le primeşti, mi-au zis şi mie ăştia, «bă, dacă pui o poză cu asta»… Îmi iau şorţ de bucătărie, fac poze când gătesc, aia cu croşetatul nu, dar o să fac împletituri, făceam la lucru manual ştergare din foaie de porumb şi mai ştiu să fac breloc de chei din plastic”, a declarat deputatul Cezar Preda.