Predictii 2022. Se reface puzzle-ul, Mercur retrograd de PATRU ORI, se anunţă vremuri tulburi

Se pare ca 2022 va fi momentul marilor schimbari, atat la nivel personal, cat si la nivel colectiv. Se anunţă un an plin de provocari.

06 dec. 2021, 08:48
Predictii 2022. Se reface puzzle-ul, Mercur retrograd de PATRU ORI, se anunţă vremuri tulburi

Predictii 2022, mercur retrograd de patru ori. Anul 2021 a insemnat pentru multi adunarea bucatilor de puzzle ravasite din 2020 incoace. Unii au reusit, altii nu, dar cu siguranta toti am fost pusi fata in fata cu o realitate fara precedent. Aceasta lume noua ne-a fortat sa remodelam, sa reformulam credinte, valori, moduri de viata.

Horoscop 2022. Bani, sănătate, dragoste carieră. Se anunţă un an plin de surprize
Nu este om care sa nu fi trait in aceasta perioada momente de haos, confuzie, coplesire, deznadejde, dar si de speranta si optimism. Se pare ca 2022 va fi momentul marilor schimbari, atat la nivel personal, cat si la nivel colectiv. In 2022, Universul ne cere sa continuam munca, sa cautam profunzimea in vietile noastre, sa folosim tot ce am invatat in aceasta ultima perioada pentru a construi un viitor mai bun.

Pe masura ce Saturn cel disciplinat isi mentine cursul prin revolutionarul Varsator, continua cresterea preocuparilor umanitare in intreaga lume. Deoarece Varsatorul guverneaza tehnologia, s-ar putea sa vedem, de asemena, mai multe semne de intrebare asupra eticii si confidentialitatii. Mai ales ca designul centrat pe om si inteligenta artificiala devin tot mai copulare.

Intre timp, Uranus – „marele perturbator” – se afla in Taur tot anul, demontand structuri invechite si ajutandu-ne sa inventam o noua realitate care serveste tututor. Nu doar unora dintre noi.

Horoscop 2022. Cele TREI zodii care îşi vor schimba relaţia cu familia. Relaţiile de cuplu trec prin cumpene în această iarnă
La nivel personal, in 2022, Uranus si Saturn continua sa influenteze credintele vechi, ideile prafuite si modurile de gandire, astfel incat sa putem crea o noua versiune a noastra. O versiune care sa fie mult mai apropiata de ceea ce suntem cu adevarat. O versiune cat mai autentica si aliniata noii lumi. Este foarte important sa ne reamintim, totusi, ca acesta este un proces de durata. O calatorie pe care trebuie sa o parcurgem cu demnitate, dar si cu blandete fata de sufletele noastre.

Mercur retrograd de PATRU ORI! Schimbi modul de gandire, iti schimbi viata!
Cand incepe anul 2022, Venus se afla deja in miscare retrograda in Capricorn. Aceasta incepe in 19 decembrie 2021 si va continua pana in 29 ianuarie 2022. Acest lucru se traduce prin faptul ca ne punem intrebari, chiar foarte importante, cu privire la valorile, credintele, finantele si relatiile noastre. Ar trebui sa tinem cont de faptul ca Venus este retrograd in momentul in care ne scriem rezolutiile de An Nou si sa ne concentram pe manifestarea abundentei si a noilor posibilitati in fiecare dintre aceste zone.

Mai mult, din 14 ianuarie, mesagerul Mercur isi incepe primul retrograd al anului (din cele PATRU), in Varsator, semn intelectual de Aer. Mercur va retrogada apoi intr-un alt semn de Aer – Gemeni – incepand cu 10 mai, si mai apoi tot in semn de Aer – Balanta (9 septembrie). Elementul Aer guverneaza comunicarea, procesul de gandire si sanatate mintala. Asa ca ne putem astepta ca aceste retrograde sa ne aduca o schimbare majora de mentalitate pe tot parcursul anului.

In combinatie intra si Marte retrograd – tot in Gemeni – incepand cu 30 octombrie 2022, iar poreocuparile pentru sanatata mintala devin si mai intense. Din fericire, avem si un al patrulea Mercur retrograde – din 29 decembrie – in Capricor – un semn practic de Pamant. Acesta poate fi mesajul ca, in sfarsit, se incheie o etapa plina de suisuri si coborasuri si incepe ceva mai stabil.

Magia manifestarii
Jupiter, planeta expansiunii si a norocului, isi incepe anul in Pesti. Jupiter este de fapt conducator traditional al Pestilor, asa ca exista o familiaritate si o usurinta care se manifesta pe masura ce planeta calatoreste prin aceasta zodie. In 17 februarie 2022, Jupiter formeaza o usoara legatura cu trezirea lui Uranus, aducand o dorinta pozitiva de schimbare. Acesata intalnire planetarA ne aduce oportunitatea de a face schimbarile necesare in viata noastra, pentru a primi ceea ce ne dorim.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...
Partenerii noștri