Predicții cumplite făcute de Baba Vanga pentru 2024. Există o singură veste bună pentru anul ce vine

Baba Vanga a făcut o serie de predicții înfiorătoare pentru anul 2024. Asasinarea unui șef de stat, dezastre, calamități, dar și vindecarea cancerului, toate acestea ar avea loc la anul.

30 dec. 2023, 12:54
Predicții cumplite făcute de Baba Vanga pentru 2024. Există o singură veste bună pentru anul ce vine

Baba Vanga, care s-a născut sub numele de Vanghelia Pandeva Dimitrova și s-a transformat în Vanghelia Gușterova după căsătorie, a fost o prezicătoare de origine bulgară, vindecătoare cu plante. Cea mai mare parte a vieții și-a petrecut-o în zona Rupite din munții Kozhuh. Mulți au spus că sunt convinți că avea abilități paranormale, iar prezicerile ei sunt atent urmărite, mai ales că multe din ele s-au împlinit.

Citește și De la 1 ianuarie 2024 nu se mai emit cărţi de identitate fără cip. Până când mai pot folosite cele vechi

Chiar dacă a murit la 85 de ani, adică cu 26 de ani în urmă, predicțiile făcute de Baba Vanga se potrivesc și acum. Ea a vorbit chiar și despre 2024 și mulți ani ce vor urma.

Baba Vanga, predicții cumplite pentru 2024

  • Asasinarea lui Putin

Baba Vanga a prezis că liderul rus Vladimir Putin va fi ucis. Președintele Putin va fi ucis de unul dintre conaționalii săi în 2024, potrivit prezicătoarei bulgare. Întâmplător, chiar luna trecută, un utilizator de pe canalul rusesc social media Telegram, numit General SVR, a susținut în mod fals că Vladimir Putin a murit și că doar dublura sa trăiește apărând la evenimentele publice. Cu toate acestea, Kremlinul a negat acest lucru, numindu-l „absurd”.

  • Dezastre climatice

Ea a prezis că dezastrele naturale vor abunda anul viitor. Baba Vanga a spus că, pe lângă evenimentele meteorologice, ar putea exista și o creștere a nivelului de radiații, după cum scrie sursa citată.

  • Criza economică

Clarvăzătoarea oarbă a prezis că îndatorările țărilor și implicit a oamenilor vor fi în creștere, tensiunile globale și transferul puterii de la Vest la Est vor alimenta o criză economică majoră.

  • Atacuri cibernetice

Baba Vanga a spus că hackerii vor începe să vizeze infrastructura, cum ar fi rețelele electrice și stațiile de tratare a apei, ceea ce va amplifica amenințările la adresa securității naționale a țărilor atacate.

  • Revoluția tehnologică

Calculul cuantic ar vedea un progres major, deoarece computerele cuantice procesează informațiile mai repede decât computerele standard. Ea a prezis, de asemenea, o creștere a utilizării inteligenței artificiale (AI).

  • Descoperiri medicale esențiale

Singura veste bună pentru 2024 este în domeniul medical. Vanga a prezis că în curând vom avea leacul atât pentru cancer, cât și pentru boala Alzheimer. În plus față de cele șapte predicții ale sale pentru anul viitor, omenirea se poate aștepta la o rezolvare a foametei mondiale între 2025 și 2028.

Citește și Cine sunt românii care vor primi 500 de lei de la stat în fiecare lună. Cererea trebuie depusă până pe 31 decembrie 2023