Pregătiri pentru nunta anului. Lucian Bute se însoară pe 8 iunie

Lucian Bute se pregăteşte pentru knock-out-ul vieţii. Potrivit România TV, pe data 8 iunie, va spune DA la starea civilă. Aleasa inimii sale este Elena Aprozeanu, femeia cu care are o relatie de peste opt ani. Chiar dacă se află în Canada, unde se antrenează de trei ori pe zi, Lucian se ocupă în cel mai mic amănunt şi de pregatirea nunţii.

13 mai 2013, 15:26
Pregătiri pentru nunta anului. Lucian Bute se însoară pe 8 iunie

Pe data de 8 iunie, Lucian Bute se va căsători cu Elena Aprozeanu, la Buşteni, iar după ceremonie va avea loc o mare petrecere. Invitaţii vor mânca doar produse tradiţionale româneşti bio şi vor bea vin făcut chiar de tatăl pugilistului.

Potrivit România TV, Lucian Bute vorbeşte zilnic la telefon cu naşul său pentru, ca nunta să iasă perfect. El se ocupă de toate detaliile începând de la meniu până la invitaţi, iar pentru a-i aduce în România pe invitaţii din Canada, 50 la număr, va fi închiriat un avion.

Detalii din meniul de nuntă a oferit pentru România TV de naşul boxerului: „Sărmăluţe de curcan, curcan cu varză, icre, sarmale, poale-n brâu, plăcinte româneşti, cozonac tradiţional, cârnat vânătoresc şi drob românesc„. După cununia civilă, va avea loc o petrecere la Castelul Cantacuzino din Buşteni.

O săptămână mai târziu, Lucian Bute are programată şi cununia religioasă la Galaţi, urmată de o altă super-petrecere, care va fi dată într-un cort echipat pe măsură, pregătit pentru 500 de oaspeţi. „Va fi nunta anului. Este un eveniment istoric, pregătit în cel mai mic amănunt„, asigură naşul lui Lucian Bute.

Citeşte şi Lucian Bute va sta şase săptămâni cu mâna în ghips. Vezi prima poză cu boxerul, după operaţie