Premieră aşteptată cu sufletul la gură. Un american va traversa Marele Canion pe sârmă

Publicat: Duminică, 23 Iunie 2013 15:35 // Actualizat: Luni, 24 Iunie 2013 08:56 // Sursa: RTV.net

Temerarul aventurier Nik Wallenda, mare colecţionar de recorduri, speră să intre în istorie când va traversa Marele Canion, păstrându-şi echilibrul doar pe un fir metalic, fără hamuri de securitate. Încercarea va avea loc în noaptea de duminică spre luni, la ora 3, ora României.

Nick Wallenda a fost primul om care a traversat cascada Niagara pe un fir metalic, anul trecut, dar atunci purta un echipament de asigurare. De data aceasta, el va fi echipat cu mai multe camere şi microfoane ce vor retransmite în direct încercarea sa nebunească.

Evenimentul se va desfăşura la duminică noapte, la ora 3, ora României, la o temperatură de 40 de grade şi va dura aproximativ 25 de minute.

Descendent al unei familii de acrobaţi din lumea circului, Nik Wallenda a anunţat că îi dedică experimentul străbunicului său, care a murit în 1978, după ce a căzut de pe frânghia suspendată între două vârfuri montane din Porto Rico.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 iul 06:15
...istorie când va traversa Marele Canion, păstrându-şi echilibrul doar pe un fir metalic, fără hamuri de securitate. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
23 iun 16:26
...class="sharebox-wrap">
Temerarul aventurier Nik Wallenda, mare colecţionar de recorduri, speră să intre în...
1
EUR
4.7612
RON
25 May
noapte 12 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H