Premieră în România, un baschetbalist american a fost dat afară de la echipă din cauză că a refuzat să se vaccineze

Baschetbalistul american Kwame Donte Vaughn a fost dat afară de la CSM Ploieşti pentru că nu a vrut să se vaccineze împotriva COVID - 19. Este primul caz de acest gen care se întâmplă în România.

03 nov. 2021, 10:53
Premieră în România, un baschetbalist american a fost dat afară de la echipă din cauză că a refuzat să se vaccineze

„Din păcate, am fost puşi în situaţia de a ajunge la această soluţie din cauza noilor reguli impuse la nivel naţional săptămâna trecută. Baschetbalistul american Kwame Donte Vaughn nu este vaccinat şi nu doreşte să facă acest pas, situaţie în care participarea lui la mai multe activităţi ale echipei a devenit dificil de realizat sau chiar imposibilă în unele cazuri.

De exemplu, pentru a fi prezent la antrenamente, avea nevoie de testări frecvente, iar la meciurile din deplasare nu putea intra în hoteluri sau în restaurante, caz în care era imposibil să fie prezent alături de noi. În acest context, am convenit că nu putem continua colaborarea şi am ajuns la un acord privind rezilierea contractului cu acordul ambelor părţi”, a declarat Ionuț Ivan, managerul echipei de baschet CSM Ploieşti.

Citeşte şi Alina Mungiu-Pippidi propune măsuri extreme pentru combaterea pandemiei: „Arafat prim-ministru şi vaccinare obligatorie”. Reacţia lui Victor Ciutacu

Kwame Donte Vaughn a evoluat în acest sezon, potrivit CSM Ploiești, în 4 meciuri de campionat, având medii de 15.3 puncte, 4 recuperări şi 3.3 pase decisive, şi în cele două partide din Cupa României cu BC CSU Sibiu, în care a avut medii de 13.5 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive.

Citeşte şi Vaccinare obligatorie pentru parlamentari. Măsură extremă luată în Canada, pentru a da un exemplu alegătorilor


loading...