PREMIERĂ in România: Un candidat la preşedinţie îşi asumă, oficial, ŞPAGA oferită alegătorilor

Situatie fara precedent, in Romania, in care un candidat la presedintia tarii isi asuma in scris, intr-un act semnat si stampilat, mita electorala ILEGALA.

31 oct. 2014, 14:51

Este cazul prezidentiabilului ACL, Klaus Iohannis, care a trimis bucurestenilor, prin interpusi, invitatii la… luat spaga. Astfel, locuitorii sectorului 6 au fost chemati sa participe la inaugurarea unui parc (?!), unde vor primi o geaca, o sapca si o esarfa. Evident, asa-zisa inaugurare nu este altceva decat o miscare disperata a ACL-ului, prin care spera sa mai recupereze distanta dintre Iohannis si Ponta, potrivit ph-online.ro.

Problema, insa, o reprezinta data la care sunt chemati oamenii la „imparteala”, dar si valoarea darurilor. Sambata, la ora 7, se incheie orice actiune de campanie, deci invitatia devine ilegala. La fel si in privinta sumei maxime de 10 lei in care trebuie sa se incadreze un candidat pentru darurile oferite in campanie. Oricum am da-o, tot ilegal iese.

Daca pana acum candidatii au folosit metode mai discrete de cumparare a voturilor, impartind sacose neinscriptionate cu ajutorul unor tineri greu de identificat la prima infatisare, astazi, hotia a atins pragul critic. Primarul Sectorului 6, Rares Manescu, este cel care a oficializat, prin semnatura si stampila, aceasta invitatie, tot el fiind si cel care va raspunde penal de dragul „viitorului presedinte” Klaus Iohannis.

Iata, asadar, cine este „neamtul adevarat” si ce inseamna corectitudine si „lucrul bine facut” in viziunea sa. Rusine!