Lucrări pe Autostrada Comarnic – Braşov: se toarnă primul strat de asfalt pe lotul Râşnov – Cristian

Primul strat de asfalt pe lotul Râşnov – Cristian/Braşov, parte a Autostrăzii Comarnic – Braşov, este turnat de firma constructoare, potrivit unor imagini postate vineri de către Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov.

25 oct. 2019, 12:51
Lucrări pe Autostrada Comarnic – Braşov: se toarnă primul strat de asfalt pe lotul Râşnov – Cristian

„Se toarnă primul strat de asfalt pe autostrada Râșnov – Cristian”, scriu reprezentanţii DRDP Braşov în postarea cu imagini live de pe lotul de autostradă.

Reprezentanţii DRDP Braşov au anunţat încă de săptămâna trecută că pe lotul Râşnov – Cristian din Autostrada Comarnic – Braşov că primul strat de asfalt urmează să fie aşternut înainte să vină iarna.

Lucrările la lotul Râşnov – Cristian au început oficial pe 20 mai 2019. Termenul pentru finalizarea lucrărilor pe acest sector de autostradă este aprilie 2020. Contractul pentru proiectarea şi execuţia lotului 5 din autostrada Comarnic-Braşov, sector Râşnov – Cristian şi Drum de Legătură, lungime 6,3 km (autostrada) + 3,7 km (drum naţional la 4 benzi cu separator median) a fost semnat în toamna lui 2017 cu Asocierea Alpenside – Specialist Consulting, pentru suma de 118 milioane de lei. 

Program de guvernare: Liberalii reiau ideea construirii autostrăzii Comarnic – Braşov în parteneriat public-privat