Premieră pentru România. Festivalul UNTOLD a câştigat titlul de Best Major Festival

Festivalul Untold a câștigat, în premieră pentru România, Best Major Festival, titlu obținut în cadrul competiției europene Festival Awards

14 ian. 2016, 11:59
Premieră pentru România. Festivalul UNTOLD a câştigat titlul de Best Major Festival

UNTOLD aduce pentru prima dată în România marele premiu al prestigioasei competiții europene Festival Awards, fiind desemnat câștigător al celei de-a 7-a ediții, la categoria Best Major Festival, scrie Agerpres.

Este pentru prima dată când un festival aflat la prima ediție câștigă marele premiu. Gala de decernare a premiilor a avut loc în 13 ianuarie 2016 în Groningen, Olanda, iar alături de UNTOLD, pe lista de finaliști la categoria Best Major Festival s-au aflat cele mai renumite festivaluri din Europa: Tomorrowland (Belgia), Sziget Festival (Ungaria), Rock Werchter (Belgia), Exit Festival (Serbia), Deichbrand Festival (Germania), Dour Festival (Belgia), Graspop Metal Meeting (Belgia), Mysteryland (Olanda), Pinkpop (Olanda)”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de organizatorii festivalului.

Directorul Untold, Bogdan Buta, spune că câștigarea Best Major Festival „este un vis devenit realitate” cu atât mai mult cu cât reprezintă o premieră ca un festival aflat la prima ediție să câștige premiul respectiv.

Prima ediția UNTOLD a avut loc în 2015 și a înregistrat peste 240.000 de persoane în fața cărora au evoluat AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, alături de alți peste 150 de artiști.

A doua ediție Untold va avea loc în 4-7 august 2016 și până acum a confirmat participarea Tiesto, unul dintre cei mai importanți DJ din lume.

Citeşte şi Cel mai mare festival de POKER jucat vreodată în România a început la World Trade Center Bucureşti