Premierul Dacian Cioloş a mers cu un avion privat în Valea Jiului şi Roşia Montană FOTO

Premierul Dacian Cioloş a efectuat, vineri, 4 noiembrie, o vizită în Petroşani şi Alba Iulia, unde s-a întâlnit cu autorităţile locale din Valea Jiului şi din zona Roşia Montană - Munţii Apuseni. Şeful Guvernului a călătorit la bordul unui avion privat, alături de vicepremierul Vasile Dîncu, consilierul de stat Ionel Dancă şi secretarul de stat în Ministerul Culturii, Oana Bogdan.

07 nov. 2016, 21:02

Secretarul de stat în Ministerul Culturii, Oana Bogdan, a postat pe contul său de Facebook o fotografie făcută în avionul privat cu care premierul Dacian Cioloş a călătorit, vineri, în Valea Jiului şi în zona Roşia Montană. 

Angajata Ministerului Culturii stă la geamul aeronavei, în timpul zborului, iar postarea sa conţine o trimitere la un articol despre conferinţa sustinuţă de Dacian Cioloş în timpul vizitei din Valea Jiului şi Roşia Montană.

 

Prim-ministrul Dacian Cioloș a mers, vineri, la Petroșani și Alba Iulia, unde s-a întâlnit cu autoritățile locale din Valea Jiului și din zona Roșia Montană – Munții Apuseni, cărora le-a prezentat mecanismul de sprijin elaborat de Guvern pentru dezvoltarea integrată a zonelor-pilot de intervenție, care vizează și aceste două foste zone miniere mono-industriale. 

Pe lângă discuțiile cu autorităţile locale din fostele zone miniere Valea Jiului și Roșia Montană – Munții Apuseni, premierul Dacian Cioloș a avut întâlniri cu rectorul Universității Petroșani și cu membri ai Senatului Universității, a vizitat Biroul local al Unității Guvernamentale de Asistență Tehnică – Valea Jiului și a avut discuții cu oameni de afaceri din Alba.