Premierul Dacian Cioloş l-a felicitat pe viitorul prim-ministru Sorin Grindeanu, într-o convorbire telefonică

Prim-ministrul Dacian Cioloș l-a felicitat vineri pe premierul desemnat, Sorin Grindeanu, și l-a asigurat de tot sprijinul pentru o tranziție ușoară de la actualul la viitorul Cabinet, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

30 dec. 2016, 11:35
Premierul Dacian Cioloş l-a felicitat pe viitorul prim-ministru Sorin Grindeanu, într-o convorbire telefonică

„Prim-ministrul Dacian Cioloș l-a felicitat astăzi pe premierul desemnat, Sorin Grindeanu. Cei doi au avut o convorbire telefonică în cursul dimineții, în care prim-ministrul Dacian Cioloș l-a asigurat pe premierul desemnat de tot sprijinul pentru o tranziție ușoară de la actualul către viitorul Cabinet”, a spus Iolu.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru desemnarea lui Sorin Grindeanu în funcţia de prim ministru, a anunţat Preşedinţia.

Cine sunt noii miniştri din cabinetul premierului Sorin Grindeanu. LISTA numelor vehiculate în noul Guvern

Sorin Grindeanu a fost nominalizat de preşedintele Klaus Iohannis ca premier desemnat, astfel că PSD şi ALDE au intrat în linie dreaptă în ceea ce priveşte calendarul anunţării structurii guvernamentale şi a componenţei Cabinetului noului Guvern. Detalii, aici. 

CITEŞTE ŞI Când va fi învestit Guvernul Sorin Grindeanu

Noul Guvern ar putea fi învestit de Parlament până în 5 ianuarie, potrivit unui posibil calendar agreat în PSD, conform căruia joia viitoare ar urma să fie dat votul în plenul reunit al Parlamentului pentru Cabinetul condus de Sorin Grindeanu.