Premierul norvegian a jucat POKEMON GO în Parlament

Premierul norvegian, Erna Solberg, a declarat, miercuri, că nu regretă faptul că a încercat să joace Pokemon Go în timpul unei sesiuni parlamentare, informează DPA.

05 oct. 2016, 15:05
Premierul norvegian a jucat POKEMON GO în Parlament

Imaginile surprinse marți o înfățișează pe Solberg încercând să se conecteze la jocul destinat utilizatorilor de telefoane mobile, în toiul unei dezbateri ce a avut loc după ce regele Harald a susținut un discurs pe tema planurilor guvernamentale pentru anul viitor.

Premierul ar fi luat telefonul în mână în timpul discursului ținut de lidera Partidului Liberal, Trine Skei Grande, după cum au relatat mai multe publicații, informează Agerpres.

Și Grande a făcut obiectul unor critici în luna august, după ce a recunoscut că a jucat Pokemon în timpul unei audieri din cadrul Comisiei de Apărare din Parlament, iar Solberg nu a uitat de acest lucru. ”Cred că lui Trine i-ar fi plăcut să deschid jocul în timp ce ținea discursul”, a scris ea într-un mesaj pentru cotidianul Klassekampen. ”Cei care știu câte ceva despre Pokemon înțeleg că nu era acoperire GPS și că era imposibil de jucat”, a adăugat premierul.

Citeşte şi Blogger rus condamnat la ÎNCHISOARE după ce a vânat pokemoni într-o biserică ortodoxă

Grande se pare că nu s-a supărat pe Solberg și a scris pe Twitter că ”ea a auzit ce am zis”. ”Noi, femeile, putem face două lucruri în același timp”, a completat aceasta.

În timpul unei vizite în capitala slovacă Bratislava, în august, Solberg ar fi vânat ”pokemoni” în centrul vechi al orașului în timpul unei pauze din programul oficial, mai arată DPA.