Premierul Orban, anunţ despre deschiderea restaurantelor. Joi, întâlnire decisivă cu reprezentanţii HORECA

Premierul Ludovic Orban a explicat că va avea, joi, o întâlnire cu mai mulți miniștrii și reprezentanții industriei HORECA pentru a stabili data redeschiderii restaurantelor, însă a precizat că totul va ține de modul în care patronii își vor asuma să respecte regulile de distanțare socială.

01 iul. 2020, 17:36
Premierul Orban, anunţ despre deschiderea restaurantelor. Joi, întâlnire decisivă cu reprezentanţii HORECA

„Mâine o să am o întâlnire cu domnul ministru Tătaru, cu domnul ministru Popescu și cu reprezentanții industriei HORECA.

O să stabilim data pentru redeschiderea restaurantelor. Această dată se va stabili doar dacă și patronii de restaurante se vor angaja să respecte aceste măsuri de protecție. Este evident dacă te uiți la terase, dacă te uiți pe plaje, nu se respectă regulile.

Noi trebuie să mobilizăm toate instituțiile de control, pentru că se vede cu ochiul liber că nu se respectă regulile. Organele de control vor merge și în primă fază vor da avertisment, dacă cei vizați nu se conformează, a doua oară vor da amenzi, iar dacă nici așa nu se conformează, atunci se vor ridica autorizațiile de funcționare.”, a spus Ludovic Orban, la TVR.

Ludovic Orban, anunţ despre măsurile în vreme de coronavirus. „Carantina şi izolarea rămân” 


loading...