Premierul Ponta îl felicită pe ambasadorul Ion Jinga pentru distincţia „Diplomatul Anului 2015”

Premierul Victor Ponta l-a felicitat sâmbătă pe ambasadorul României în Marea Britanie, Ion Jinga, după ce acesta a primit distincţia de "Diplomatul Anului 2015", în cadrul unei gale organizate de Camera Comunelor.

28 feb. 2015, 12:37
Premierul Ponta îl felicită pe ambasadorul Ion Jinga pentru distincţia „Diplomatul Anului 2015”

„Felicitări lui Ion Jinga pentru premiul „Diplomatul Anului la ‘Political and Public Life Awards 2015’ în Camera Comunelor”, a scris prim-ministrul pe Twitter

Citeşte şi: Ambasadorul României la Londra, Ion Jinga, a primit titlul „Diplomatul Anului 2015” în Marea Britanie

Ambasadorul României în Marea Britanie, Ion Jinga, a primit joi titlul „Diplomat of the Year 2015” („Diplomatul Anului 2015”), în cadrul „Political and Public Life Awards 2015” în cadrul unui eveniment care a avut loc în Camera Comunelor. Gala a fost organizată de către revista britanică Asian Voice și găzduit de către Keith Vaz, președintele Comisiei pentru Afaceri Interne din Camera Comunelor, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Valeriu Zgonea, premiat cu distincţia „European Understanding” la Londra

La acest eveniment a fost premiat și președintele Camerei Deputaților din România, Valeriu Zgonea. Peste 300 persoane au fost prezente la gală: membri ai guvernului britanic, parlamentari britanici și străini, oameni de cultură, diplomați, oameni de afaceri, artiști, jurnaliști.