Premierul Republicii Moldova a divorţat. Natalia Gavrilița, primele declaraţii: „Stresul a pus presiune pe familia mea”

Premierul Republicii Moldova a divorţat. Natalia Gavrilița este o femeie liberă din luna iunie şi a invocat ca motiv stresul acumulat din ultima perioadă. Vladimir Gavrilița, originar din Sadova, a fost consultant al prim-ministrului.

01 sept. 2021, 09:48
Premierul Republicii Moldova a divorţat. Natalia Gavrilița, primele declaraţii: „Stresul a pus presiune pe familia mea”
Premierul Republicii Moldova a divorţat

Premierul Republicii Moldova

a divorţat. „Din păcate, stresul din ultima perioadă, atât legat de situația pandemică, cât și de cea din țară, a pus foarte multă presiune pe familia mea și eu am trecut printr-un proces de divorț.

Divorțul a devenit oficial în iunie și deja nu mai declar proprietățile care sunt pe numele fostului soț”, a declarat premierul Republicii Moldova, la TV8, potrivit UniMedia.

Premierul Republicii Moldova a divorţat

Natalia Gavrilița, în vârstă de 43 de ani, a absolvit Universitatea Harvard. Actualul premier din Republica Moldova a urmat studiile de master în SUA, în perioada 2003-2005. Licența în economie a obținut-o la universitatea de stat din Republica Moldova.

De-a lungul timpului, Gavrilița a mai lucrat în Marea Britanie, la organizația Oxford Policy Management, în calitate de consultant superior și manager de portofoliu pe metode de evaluare.

Citeşte şi: E OFICIAL: Republica Moldova are preşedinte si prim-ministru femei. Guvernul condus de Natalia Gavriliţă a primit votul de încredere al Parlamentului

De asemenea, a mai fost secretar de stat și șef de cabinet la Ministerul Educației din Republica Moldova. În plus, a mai fost director executiv al unui proiect în educație al Băncii Mondiale.

Vladimir Gavrilița, fostul soț al Nataliei Gavrilița-Catrinescu, originar din Sadova, a fost consultant al prim-ministrului, responsabil pe domeniul organelor de forță și prevenirea spălării banilor, pe vremea când actuala șefă a Guvernului era ministru al Finanțelor, iar Maia Sandu îndeplinea funcția de lider al executivului.