Premierul şi miniştrii, la Cercul Militar. Ponta: Am crescut cu filmele lui Sergiu Nicolaescu

Premierul Victor Ponta şi mai mulţi miniştri ai cabinetului său au venit, vineri, la Cercul Militar Naţional pentru a-i aduce un ultim omagiu regizorului Sergiu Nicolaescu.

04 ian. 2013, 15:03
Premierul şi miniştrii, la Cercul Militar. Ponta: Am crescut cu filmele lui Sergiu Nicolaescu

Victor Ponta a fost însoţit de câţiva miniştri – Mircea Duşa, Titus Corlăţean şi Daniel Barbu.

Am dorit în numele Guvernului să prezint acest omagiu unui om care a făcut foarte mult pentru România şi înseamnă foarte mult pentru România. Am avut şi o datorie umană, pentru că l-am cunoscut pe dl Sergiu Nicolaescu. Ca foarte mulţi dintre români, am crescut uitându-mă la filmele domniei sale.  Sunt însă mai norocos decât cei mai mulţi dintre români pentru că şansa, viaţa, destinul mi-a permis ca, acum o lună, la Târgu Jiu, împreună cu primarul, în prezenţa lui Sergiu Nicolaescu, să particip la inaugurarea cinematografului care îi poartă numele. Evident că atunci nici unul dintre noi cei prezenţi nu ne-am gândit că evenimentele vor fi atât de rapide şi de tragice. Dar pentru mine rămân o amintire pentru toată viaţa acele momente petrecute împreună„, a declarat Victor Ponta.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu a fost depus, vineri, la Cercul Militar Naţional. 

Sute de oameni au venit, la Cercul Militar, pentru a-i aduce lui Sergiu Nicolaescu un ultim omagiu. Mari actori, prieteni ai regizorului sau oameni simpli care i-au iubit filmele au adus flori şi au aprins lumânări la căpătâiul maestrului.