Premierul Tudose i-a reangajat în Guvern pe secretarii de stat demişi de Grindeanu. Felix Rache, numit consilierul premierului

Premierul Mihai Tudose a semnat, luni, deciziile de numire în Guvern a mai multor secretari şi subsecretari de stat în Ministerul Dezvoltării, care au fost demişi de Sorin Grindeanu înaintea moţiunii de cenzură. Şeful Executivului şi-a numit şi trei noi consilieri, printre care fostul senator PSD Florian Popa şi prezentatorul TV Felix Rache.

03 iul. 2017, 18:44
Premierul Tudose i-a reangajat în Guvern pe secretarii de stat demişi de Grindeanu. Felix Rache, numit consilierul premierului

Potrivit deciziilor publicate luni în Monitorul Oficial, au fost numiţi în funcţia de secretari de stat Sirma Caraman, Ciprian Lucian Roşca şi Virgil-Alin Chirilă, iar Marcel-Alexandru Stoica, Angel Gheorghiu şi Adriana Mihaela Udroiu au fost numiţi subsecretari de stat în Ministerul Dezvoltării.

Camelia Coporan a fost numită în funcţia de secretar general adjunct. 

Toţi aceşti funcţionari au fost demişi de premierul de atunci Sorin Grindeanu, înaintea moţiunii de cenzură.

Mihai Tudose a numit şi  trei noi consilieri de stat în cadrul aparatului propriu de lucru: Florian Popa, fost senator PSD, membru al Comisiei de sănătate, prezentatorul TV Aurelian Felix Rache şi Florin Vodiţă.

Felix Rache este consilier pe probleme de comunicare și pe proiectul centenarului Marii Uniri din 1918.