Premiile Grammy, amânate pe termen nedeterminat din cauza tulpinii Omicron

Premiile Grammy au fost amânate pe termen nedeterminat din cauza răspândirii rapide a variantei Omicron a coronavirusului, au anunţat organizatorii, citaţi de Reuters. Spectacolul era programat să aibă loc în Los Angeles şi să fie transmis în direct de reţeaua CBS pe 31 ianuarie.

06 ian. 2022, 11:57
Premiile Grammy, amânate pe termen nedeterminat din cauza tulpinii Omicron
Premiile Grammy, amânate pe termen nedeterminat

Premiile Grammy, amânate pe termen nedeterminat. „Având în vedere incertitudinile legate de varianta Omicron, organizarea spectacolului pe 31 ianuarie implică pur şi simplu prea multe riscuri„, au declarat CBS şi Recording Academy într-un comunicat comun, adăugând că o nouă dată va fi anunţată în curând, potrivit Mediafax.ro.

Premiile Grammy, amânate pe termen nedeterminat

Nominalizările pentru premii au fost anunţate în luna noiembrie. Premiile Grammy din 2021 au fost amânate şi ele din cauza pandemiei COVID-19. Ceremonia a fost organizată în martie în loc de ianuarie şi a inclus un amestec de segmente preînregistrate şi live în faţa unei mulţimi distanţată din punct de vedere social.

Organizatorii au sperat să revină anul acesta la ceva mai aproape de manifestarea tradiţională, cu un public numeros în interiorul fostului Staples Center, numit acum Crypto.com Arena. Prezentatorul de televiziune Trevor Noah fusese desemnat să prezinte evenimentul.

Citeşte şi: Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy pentru a doua oară: „Nu ştiu câţi români se pot lăuda cu această performanţă”

CBS şi Recording Academy au declarat că s-au consultat cu oficiali locali, experţi în sănătate şi artişti înainte de a decide să renunţe.

Organizatorii Festivalului de film Sundance au declarat marţi că au anulat evenimentele cu prezenţă fizică şi că le vor muta online.

Premiile Critics Choice Awards, care fuseseră stabilite pentru duminica aceasta, au fost amânate, fără o nouă dată programată.


loading...
Partenerii noștri