Premiile OSCAR 2016. Cel mai bine şi cel mai prost îmbrăcate vedete VIDEO

Apariţii de senzaţie pe covorul roşu, la cea mai importantă gală din lumea filmului. După cure de slăbire şi tratamente cosmetice, actriţele au arătat impecabil, iar rochiile le-au pus în evidenţă siluetele de invidiat. Fireşte, nu toate ţinutele de Oscar au fost inspirate, iar criticii şi publicul au ales câştigătoarele la categoriile cele mai elegante, dar şi dezastre vestimentare. 

29 feb. 2016, 13:28
Premiile OSCAR 2016. Cel mai bine şi cel mai prost îmbrăcate vedete VIDEO

Jennifer Lawrence, Brie Larson, Charlize Theron, Jennifer Garner-sunt doar câteva dintre vedetele care au ales ţinute demne de o gală Oscar, informează România TV

Brie Larson, care a şi luat Oscarul, a arătat impecabil într-o rochie albastră cu trenă, decoltată şi accesorizată cu o curea argintie. Actriţa de 26 de ani a fost lăudată de critici pentru creaţia aleasă, semnată de Gucci.

Citeşte şi Oscar 2016: Cele mai frumoase rochii de pe covorul roşu

Charlize Theron a avut şi ea o rochie decoltată, cea mai îndrăzneaţă, informează România TV. Singurele accesorii pentru toaleta Dior au fost bijuteriile cu diamante, iar apariţia ei a fost, ca de obicei, de senzaţie.

Jennifer Lawrence a venit braţ la braţ cu regizorul filmului Joy. Actriţa de 25 de ani, care are deja un Oscar în palmares, a purtat o creaţie Dior Haute Couture, o combinaţie de dantelă bej cu negru.

Deşi de obicei este inclusă la categoria cele mai prost îmbrăcate staruri, Lady Gaga a impresionat cu rochia sa albă, fără bretele, cu trenă. Alb a ales şi Olivia Wilde, iar rochia sa a avut, de asemenea, un decolteu curajos!

Au mai încântat privirile Sofia Vergara, Daisy Ridley, tânăra vedetă din Războiul stelelor, şi Emily Blunt, însărcinată cu al doilea copil, dar şi Naomi Watts sau Julianne Moore.

Apariţia veteranei Cate Blanchett, de 46 de ani, a stârnit reacţii diferite. În vreme ce unii specialişti i-au lăudat rochia Armani, alţii au criticat ornamentele florale excesive.

Citeşte şi Levente Molnar, după gala premiilor Oscar. „Nu am devenit un actor mai bun peste noapte”

O altă veterană a Hollywoodului, Kate Winslet, a făcut o alegere destul de nefericită pentru marea noapte. Deşi a păstrat linia tradiţională, ţinuta Ralph Lauren, neagră, lucioasă nu a încântat criticii de modă. Deşi actriţa nu a luat trofeul pentru categoria actriţă în rol secundar, ea s-a bucurat enorm pentru Leo, bunul său prieten şi partener din Titanic.

Printre vedetele cu alegeri vestimentare neinspirate s-au mai aflat Heidi Klum şi Alicia Vikander, protagonista din Spotlight.