Premoniţie sinistră, celebra artistă R&B Emani 22 a murit azi-noapte, chiar la 22 de ani. Lumea muzicală e în stare de şoc

Artista R&B Emani 22 s-a stins din viață joi noapte, informaţie confirmată ulterior de o declarație a producătorului ei. Fanii, dar şi alte vedete din lumea muzicii sunt în stare de şoc şi îi aduc omagii pe reţelele de socializare.

15 oct. 2021, 21:53
Premoniţie sinistră, celebra artistă R&B Emani 22 a murit azi-noapte, chiar la 22 de ani. Lumea muzicală e în stare de şoc

Despre Emani 22, pe numele său real Emani Johnson, s-a scris iniţial că ar fi murit într-un accident de mașină, însă infvrmaţia nu a fvst confirmată oficial. Totuşi, într-o declarație pentru revista People, producătorul de discuri J Maine a confirmat moartea cântăreței. „Emani 22 a fost o persoană minunată care lumina literalmente orice cameră în care se afla”, a spus acesta.

Tatăl regretatei artiste, Darryll Johnson, i-a adus pe Twitter un omagiu fiicei sale, scriind: „Mulțumesc copilul meu, pentru lumina ta. Ești veșnic în inimile noastre. Tati te iubește atât de mult. Odihnește-te în pace fetiţa mea. Te iubesc pentru totdeauna # Emani22”.

Citeşte şi Artistă de 33 de ani, moartă într-un accident rutier în SUA. Vedeta plănuia să lanseze un album anul acesta

Rămân însă neclare circumstanţele în care şi-a pierdut viaţa tânăra de 22 de ani. Dacă la început s-a vehiculat ipoteza accidentului de circulaţie, pe rețelele de socializare au început să circule zvonuri că artsita R&B a murit din cauza unei supradoze de droguri, dar nici acest lucru nu a fost confirmat.

Citeşte şi Vedetă moartă în somn. O membră a trupei The Kelly Family a decedat în Germania

Cea mai difuzată melodie a sa pe Spotify a fost „Feelings” și a colaborat cu Trippie Redd în două ocazii, pentru „Emani’s Interlude” și „Fire Starter”. În 2020, ea a lansat EP-ul The Color Red.