PRENUMELE voastre pot să vă arate cât de bine vă potriviţi

Numele de botez nu este ales la întâmplare de părinţi. Vocalele pe care le conţine au anumite semnificaţii şi dezvăluie anumite trăsături de caracter. Iată cât de bine te potriveşti cu iubitul sau iubita ta în funcţie de prenumele fiecăruia.

05 dec. 2015, 06:22
PRENUMELE voastre pot să vă arate cât de bine vă potriviţi

Cu cât numele tău şi al iubitului au mai multe vocale în comun, cu atât compatibilitatea dintre voi este mai mare. Majoritatea testelor care îţi dezvăluie compatibilitatea dintre numele tău şi cel al bărbatului pe care îl iubeşti se bazează pe numerologie. Cum fiecărui sunet îi corespunde un număr, trebuie să faci anumite calcule şi să afli în ce măsură vă potriviţi. Dar există o interpretare mult mai veche a numelor îndrăgostiţilor, desprinsă din filosofia indiană, care se bazează pe semnificaţia vocalelor, scrie libertatea.ro.

Modul de interpretare:

Trebuie să iei în considerare doar vocalele care apar în numele de botez, iar, dacă aveţi câte două, gândeşte-te doar la numele care îţi este mai drag şi pe care îl foloseşti mai des. Apoi trebuie să iei în calcul doar vocalele care apar mai des în ambele nume, al tău şi al lui. Spre exemplu, dacă A apare numai în numele tău, dar nu şi în numele lui, această vocală nu va avea o semnificaţie deosebită pentru relaţia dintre voi doi. Sunt importante, în primul rând, vocalele comune.

DACĂ PREDOMINĂ A, armonie şi reconciliere. Dacă există câte o vocală A în numele voastre se consideră că procentul compatibilităţii dintre voi este de 75%. Cu cât apare mai des vocala A, de trei ori sau de patru ori, compatibilitatea dintre voi va fi mult mai mare, de 80% şi, respectiv, de peste 90%. A are o semnificaţie deosebită în numele îndrăgostiţilor. Este o vocală care protejează legăturile de lungă durată, armonia şi buna înţelegere. Dacă iubitul tău are un nume care conţine trei vocale A, este capabil să te iubească din toată inima, fără condiţii şi fără pretenţii. Iubirea lui este principalul tău sprijin în viaţă şi se pare că veţi avea parte de o căsnicie fericită până la adânci bătrâneţi.

DACĂ PREDOMINĂ E, libertate şi dominare. Dacă numele voastre conţin cel puţin trei vocale E, compatibilitatea dintre voi este de 60%. Când vocala E domină numele voastre şi apare mai des decât alte vocale, compatibilitatea creşte cu 10 procente. Vocala E prezice o relaţie destul de strânsă, care poate ajunge la căsătorie, dar numai dacă unul dintre voi va face un compromis şi îi va accepta defectele celuilalt. Din când în când, iubirea voastră poate avea de suferit, apar neînţelegeri majore, dar reuşiţi să vă împăcaţi dacă unul dintre voi este mai puţin orgolios. Întotdeauna, unul dintre voi doi va încerca să îl domine pe celălalt.

DACĂ PREDOMINĂ I, raţiune şi interes. Se întâmplă rar ca vocala I să apară mai des decât A sau E în numele de botez. Cu toate acestea, dacă I apare de trei sau de patru ori în numele voastre, compatibilitatea dintre voi atinge un procent de 50%. Relaţia voastră este bazată mai puţin pe pasiune şi mai mult pe interesele pe care le aveţi în comun. Poate lucraţi în acelaşi domeniu sau poate aţi descoperit că aveţi aceleaşi obiective în viaţă şi astfel v-aţi apropiat unul de celălalt. Dacă aveţi succes în profesie şi sunteţi independenţi financiar unul de celălalt, aveţi toate şansele să rămâneţi împreună toată viaţa. Dar, dacă unul dintre voi încearcă să obţină mai mult de la celălalt, relaţia se poate deteriora foarte repede.

DACĂ PREDOMINĂ O ŞI U, restricţii şi posesivitate. Cele două vocale sunt luate în calcul împreună, deoarece se întâmplă foarte rar ca O şi U să apară mai des decât celelalte vocale în numele de botez româneşti. Ele dezvăluie trăsături de caracter care nu ajută relaţiile de lungă durată, de aceea compatibilitatea dintre voi doi este foarte scăzută, sub 40%. Unul dintre voi doi este prea egoist şi posesiv pentru a fi capabil de o dragoste sinceră. Relaţia voastră are foarte puţine şanse pentru a ajunge la căsătorie, doar dacă unul dintre voi acceptă să îndure în tăcere restricţiile impuse de celălalt.

Excepţii de la regulă. Există şi situaţii în care nu există nicio vocală comună ambelor nume, cum ar fi numele Alexandra şi Cristi. În acest caz, dacă predomină vocalele deschise A şi E, compatibilitatea ajunge la 70%. Dacă, în unul din nume apare vocala I cel puţin de două ori, compatibilitatea va scădea cu 20%. Iar, dacă apar vocalele O şi U, rezultatul final va fi mai mic cu 40 de procente, deci va ajunge la 30%.

Citeşte şi Zece lucruri pe care nu trebuie să le spui într-o relaţie de cuplu