Preot găsit carbonizat într-o casă incendiată, în Constanţa

Un preot din județul Constanța și-a pierdut viața după ce a fost prins în flăcările care i-au cuprins casa. Potrivit unor surse, focul a fost pus intentionat.

25 ian. 2022, 13:23
Preot găsit carbonizat într-o casă incendiată, în Constanţa

Un preot a murit carbonizat în urma unui incendiu care a izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, la o casă din localitatea constănţeană Petroşani. Pompierii au intervenit pentru stingerea focului timp de aproximativ cinci ore şi, conform ISU, „cauza probabilă a incendiului este acţiunea intenţionată”.

„La ora 23,46, am fost solicitaţi prin apel unic de urgenţă 112 pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o casă pe str. Crizantemei din localitatea Petroşani. Din primele momente s-au deplasat spre locul solicitării o autospecială de stingere din punctul temporar de stingere Valea Dacilor, precum şi o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD tip B din cadrul Gărzii 2 Chirnogeni. Incendiul se manifesta generalizat, la o casă de aproximativ 200 mp. Din păcate, în interiorul casei a fost găsită o persoană de sex masculin, decedată, carbonizată. Intervenţia s-a încheiat în jurul orei 04,35”, a transmis ISU „Dobrogea”.

Citeşte şi: Jaf armat la o cafenea din Suceava. Vânzătoare amenințată cu pistolul de un tânăr care a golit de bani casa de marcat

La momentul incendiului, în casă se afla şi mama preotului. Din păcate pentru preot nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul a murit carbonizat.

„Ne rugăm pentru sufletul părintelui adormit în acest tragic accident. Ne este foarte greu să credem că incendiul ar fi fost produs intenţionat. Din datele noastre nu avea motive să facă aşa ceva. Sperăm ca autorităţile să ne lămurească în scurt timp cine ar fi putut provoca incendiul”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu.


loading...
Partenerii noștri