Preot găsit mort în casă. Criminaliştii fac cercetări

Un preot din Iaşi a fost găsit spânzurat în podul casei sale. Nu se ştie motivul care l-a determinat pe Părinte să-şi pună capăt zilelor.

11 dec. 2020, 13:21
Preot găsit mort în casă. Criminaliştii fac cercetări

Preot găsit mort în casă. Tragedia s-a petrecut în localitatea Coarnele Caprei. Preotul Crauciuc Cabur Imanuel Liviu a fost găsit spânzurat în podul casei sale, potrivit bzi.ro.

Nu se cunosc motivele din cauza cărora preotul paroh şi-a pus capăt zilelor.
Persoanele ce l-au găsit sunt în stare de șoc.

Citeşte şi O vedetă de televiziune s-a sinucis la doar 28 de ani. Controverse uriaşe, mama ei spune că a fost omorâtă de soţ

Preot găsit mort în casă. Poliţiştii fac cercetări

Un echipaj medical a ajuns la faţa locului. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentr a-i salva viaţa bărbatului. Poliţiştii criminalişti fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

Tragedie în Vaslui. Un tânăr de 18 ani s-a sinucis după ce a picat de două ori examenul auto

Tragedie în Vaslui. Marius, un tânăr de 18 ani din comuna Banca, s-a sinucis după ce a picat de două ori examenul pentru obţinerea permisului auto.

Băiatul era un elev foarte bun, care se pregãtea pentru bacalaureat și care apoi voia să intre la Academia de Poliție. Avea o prietenă care îl iubea și o familie care îi oferea toată dragostea si sprijinul.

Cu toate acestea, băiatul a dispărut de marți, 8 decembrie, iar miercuri trupul neînsuflețit a fost descoperit în spatele Liceului Mihai Eminescu”, în poligonul armatei, potrivit vremeanouă.ro.

Sursa foto: bzi.ro.