Preot hărţuit în timpul slujbei VIDEO

Scandal monstru şi acuzaţii de hărţuire sexuală în casa Domnului. Se întâmplă la Mizil, acolo unde o credincioasă ar trage de preot chiar în timpul slujbelor. Duhovnicul a făcut chiar şi reclamaţie la poliţie, dar femeia nu s-a lăsat mai prejos şi a făcut şi ea plângeri, la Patriarhie.

15 iun. 2016, 12:08
Preot hărţuit în timpul slujbei VIDEO

Enoriaşii de la una dintre bisericile din Mizil sunt foc şi pară. Au luat-o la rost în plină stradă pe una dintre credincioase şi o acuză că îl atinge într-un mod nefiresc pe preot în timpul liturghiei, totul pentru că ar fi îndrăgostită de el. Femeia nici nu vrea să audă de acuzaţii, recunoaşte că îi trimite preotului şi câte 30 de sms-uri într-o zi, dar spune că ea este victima. Nu a preotului, ci a preotesei care ar fi extrem de geloasă. A şi reclamat totul la Patriarhie.

Potrivit România TV, oamenii care merg la slujbe spun că au văzut cu ochii lor cum femeia îl hărţuieşte sexual pe preot. Preotul şi preoteasa au depus plângere la poliţie pentru hărţuire. Pe masa agenţilor au ajuns şi sutele de sms-uri pe care femeia le-a trimis.