Preot speriat după o EXORCIZARE RATATĂ asupra unei ADOLESCENTE. Ce îi face acum DEMONUL FOTO

Un preot din Polonia este speriat după ce, în urma unei exorcizări ratate asupra unei fetiţe, a ajuns să sperie un demon malefic. În prezent, enititatea a ajuns să îi trimită diferite mesaje pe telefonul mobil.

29 iul. 2014, 14:40

Marian Rajchel, un preot polonez din Jaroslaw, un oraş din sud-estul Poloniei, spune că a început să primească mesaje pe telefonul mobil după ce a încercat să exorcizeze o adolescentă, potrivit Mirror.

Citeşte şi HALUCINANT! O tânără POSEDATĂ se transformă în timp ce merge cu metroul. Urmarea este INCREDIBILĂ VIDEO

Autorul acestor mesaje este un spirit malefic care i-a posedat spiritul. De multe ori posesorii de telefoane mobile nu realizează că demonii le folosesc după bunul lor plac, dar în acest caz totul este clar. Într-unul dintre mesaje demonul mi-a spus: „Ea nu va mai ieşi din acest iad. Este a mea. Cine se va ruga pentru ea va muri”. În altul mi-a spus „Taci, preotule. Nu te poţi salva nici pe tine. Eşti un idiot. Preot bătrân şi patetic„, a declarat preotul jurnaliştilor.

Citeşte şi EXORCIZARE cu FINAL NEAŞTEPTAT: A vrut să scoată DRACII din el, dar totul a fost dat peste cap VIDEO

Cu toate acestea, Rajchel spune că va contiuna să se roagă pentru această fată, recunoscând că va face tot posibilul să o salveze.