Preotul care a înmormântat-o pe Mărioara Zăvoranu este RĂSPOPIT. VIDEO

Un nou scandal după moartea Mărioarei Zăvoranu. Unul dintre preoţii care au înmormântat-o este răspopit şi nu avea voie să oficieze slujbe. El a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română după ce a divorţat.

21 apr. 2015, 08:30

Mărioara Zăvoranu a fost înmormântată de trei preoţi. Unul dintre aceştia este Mircea Marian Pintică, un preot care a fost caterisit pentru că a divorţat la începutul acestui an. Preotul plăteşte acum pensie alimentară pentru fetiţa lui.

Pentru că a divorţat, preotul a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română.

 

Eu am acte şi pot să slujesc ca şi preot în România. Nu este doar Patriarhia Română în România. Nu mă mai supun patriarhului Daniel. Mi-a fost citită rugăciunea de dezlegare de către un episcop. Preoţia nu poate fi luată„, a declarat preotul Pintică la România TV.

VEZI ŞI Oana Zăvoranu, acuzaţii grave la adresa medicilor: „Nu mi-au zis că mama e atât de grav bolnavă” VIDEO

Referitor la înmormântarea Mărioarei Zăvoranu, preotul răspopit a declarat că a fost solicitat de un domn care s-a ocupat de funeralii.

Am fost chemat de cei care s-au ocupat de înmormântare. Nu am luat niciun ban. Doar un pachet cu ceva„, a mai spus preotul la România TV.

Înainte de a fi răspopit, Mircea Pintică era coordonatorul preoţilor misionari din Arhiepiscopia Bucureştilor.

Preotul s-a înscris de curând în Mitropolia Autonomă şi susţine că poate dezlega vrăji şi poate ajuta persoanele care au probleme psihice să se vindece.

Am nouă ani de preoţie. Am avut de-a face cu tot felul de situaţii. Cei care mi-au cerut să fac dezlegare, am facut„, a mărturisit părintele.

Pintilă slujeşte în prezent la capela unui spital privat.

CITEŞTE ŞI Mărioara Zăvoranu, îngropată cu bijuterii de 50.000 de euro


loading...