Preotul CRIMINAL din Bistriţa-Năsăud a avut trei tentative de sinucidere

Noi detalii şocante ies la iveală despre preotul care a ucis o adolescentă prostituată de doar 15 ani, din Năvodari. Bărbatul ar fi avut în trecut trei tentative de a se sinucide, spun apropiaţii. Totul din cauză că soţia, care nu mai suporta să fie bătută, a cerut să divorţeze.

16 apr. 2015, 07:29

Laurenţiu Constantin Aspru a slujit patru ani la biserica din Bistriţa Năsăud, informează România TV. Acum două luni, însă, s-a hotărat să renunţe la preoţie şi le-a spus superiorilor că pleacă în Belgia. Soţia cu care are doi copii îi ceruse divorţul, sătulă de gelozia exagerată şi de scandalurile făcute de bărbat. Atunci, spun apropiaţii, preotul ar fi încercat de trei ori să se sinucidă.

Citeşte şi Detalii înfiorătoare în cazul crimei din Mamaia: Fostul preot care a ucis-o pe fată venise la mare pentru SEX

„A mers cu masina si s-a bagat dinadins in masina din fata. La preoteasa ii era frica sa mai intre in casa, ca o ameninta ca ii omoara si pe ea si pe copil”, a spus o vecină a bărbatului. 

După crimă, preotul a fost supus unei expertize psihiatrice, iar analizele au arătat că a ştiut tot timpul ce face. Cu toate acestea, nu şi-a explicat fapta şi, mai mult, le-a spus anchetatorilor că ar fi fost un accident nefericit.

„Acesta nu a simtit nevoie sa ne spuna ca a avut un mobil anume, ci a explicat-o doar ca pe o reactie spontana, fara o justificare logica”, a declarat procurorul care se ocupă de caz. 

Citeşte şi Ziua era funcţionară la bancă, noaptea-prostituată de lux

Eleva-prostituată şi-a cunoscut călăul pe un site de escorte. Ea se prezenta ca având 19 ani iar felul în care arăta l-a făcut pe preot să vină tocmai din Bistriţa la Năvodari ca să o intâlnească.

Potrivit unor surse din anchetă, proxenetul fetei era chiar un unchi de-al ei. Preotul ucigaş se află acum în arest preventiv.