Presa britanică îl face pe Bogdan Vlădău homosexual. El ar fi tânărul român închiriat de un politician britanic pentru sex

Bogdan Vlădău a ajuns, fără să își dorească vreodată, pe prima pagină a tabloidelor britanice. Iar motivul este legat de o serie de acuzații conform cărora cântărețul și fostul fotomodel este considerat ba "gay", ba "bisexual". Evident, după apariția informațiilor cu pricina, Vlădău a luat foc, iar acum pare decis să își caute dreptatea în justiție.

22 sept. 2016, 08:12
Presa britanică îl face pe Bogdan Vlădău homosexual. El ar fi tânărul român închiriat de un politician britanic pentru sex

Conform unor surse extrem de apropiate de Bogdan Vlădău, cântărețul este mai mult decât revoltat de ceea ce i s-a întâmplat, scrie spynews.ro.

„Nu a primit nici măcat un telefon, dar imaginea lui a fost terfelită. El fusese invitat să cânte la o nuntă la care, din întâmplare, au participat și niște politicieni, iar ziariștii englezi au spus despre el că este un star tv homosexual care a ajuns în Anglia printr-o filieră de-a dreptul dubioasă. Așa că, după ce le-a cerut avocaților să le trimită o notificare, Bogdan este decis să își găsească dreptatea în justiție”, a spus sursa citată.

Citeşte şi Anunţ ŞOC din Franţa: Cristiano Ronaldo ar fi HOMOSEXUAL. Relaţie DUBIOASĂ cu un luptător K1

În altă ordine de idei, Bogdan Vlădău, prezentat în presa britanică drept „tânărul închiriat” de politicianul acuzat de homosexualitate, a fost acuzat că ar fi vrut să se și drogheze. „El a cântat la nunta aceea, nu s-a drogat. Bogdan chiar nu înțelege de ce i s-au pus în cârcă toate acele acuzații și va cere daune substanțiale ziarului care i-a adus asemenea prejudicii. El era amic cu fratele mirelui, așa a și ajuns acolo, a fost la petrecere, a cântat și apoi a rămas să se distreze. El a fost la nunta respectivă plătit pentru concertul dat, nu pentru alte prostii. Logodnica lui este și ea supărată foc pe cele apărute, cu atât mai mult cu cât ei au de gând să se căsătorească”, a mai spus apropiatul lui Bogdan Vlădău.

Citeşte şi Bogdan Vlădău, mai „dotat” decât multe femei. Artistului i s-ar potrivi mănuşă cupa B

E logodit cu un supermodel

Fostul „Burlac” a cucerit inimile multor femei din showbiz-ul autohton, iar de doi ani formează un cuplu cu Gina Chirilă, fotomodel şi studentă la psihologie, cu 10 ani mai tânără decât el. Bogdan Vlădău şi Gina s-au logodit la o mănăstire din județul Neamț. „Am vrut să fie în vară, dar se pare că va fi în toamnă. Nu vrem să fie ceva fastuos, ci mai degrabă ceva intim, numai cu prietenii. Probabil că va fi o nuntă cu maximum 50 de oameni”, a spus, în urmă cu ceva vreme, Bogdan Vlădău.