Presa din Serbia anunţă că un posibil tranfer al lui Ciprian Marica la Partizan Belgrad

Un site din Serbia anunţă că agenţii fotbalistului Ciprian Marica l-au propus echipei Partizan Belgrad pe atacantul în vârstă de 30 de ani. Partizan Belgrad este echipa care, în sezonul trecut, a eliminat Steaua din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

28 mai 2016, 15:35
Presa din Serbia anunţă că un posibil tranfer al lui Ciprian Marica la Partizan Belgrad

Site-ul Mozzart Sport din Serbia notează că agenţii lui Ciprian Marica fac demersuri pentru ca atacantul român să ajungă la Partizan Belgrad şi l-au propus pe atacant la echipa din capitala Serbiei. Conducătorii echipei Partizan au părut încântaţi de posibilitatea unui eventual transfer al atacantului care a evoluat la Şahtior, Stuttgart, Schalke, Getafe, Konyaspor şi Steaua şi l-au trecut pe lista posibilelor achiziţii în această vară. În aceste momente, Ciprian Marica se află la Milano, unde va urmări finala Ligii Campionilor, Real Madrid-Atletico Madrid.

Sursa citată susţine că experienţa internaţională a lui Marica şi faptul că fotbalistul ar putea semna din postura de jucător liber de contract ar fi un avantaj pentru gruparea sârbă. Conducerea echipei Partizan doreşte a treia prezenţă consecutivă în grupele Europa League şi îl consideră pe Marica varianta potrivită. Dino Ndlovu (Anorthosis Famagusta) şi Nikola Djurdjic (Fortuna Dusseldorf) sunt alte două opţiuni ale sârbilor.

1.000.000 de euro e cota de piaţă a lui Ciprian Marica.