Presa îi credea despărţiţi. Cum a demonstrat Britney Spears că încă se iubeşte cu David Lucado

În ciuda zvonurilor cum că Britney Spears s-a despărţit de logodnicul său David Lucado, se pare că cei doi se iubesc mai mult ca oricând.

03 iul. 2014, 10:07

Cântăreaţa a postat pe contul său de socializare un selfie de pe plajă împreună cu logodnicul ei, în care par foarte fericiţi.

Britney Spears, care, în ianuarie 2013, s-a despărţit de fostul ei logodnic Jason Trawick şi a început o relaţie cu David Lucado, a fost surprinsă purtând un inel simplu, dar elegant, pe degetul inelar de la mâna stângă.

Cântăreaţa în vârstă de 32 de ani, care a început o relaţie cu David după ce l-a cunoscut la o petrecere şi a fost imediat atrasă de el, a fost „dornică să arate fanilor şi fotografilor noua bijuterie pe care o purta pe mână”, se arată pe site-ului MailOnline.

CITEŞTE ŞI Britney Spears, dată în judecată de una dintre fostele sale dansatoare

Britney Spears a fost căsătorită timp de trei ani cu tatăl copiilor săi, Kevin Federline, de care s-a despărţit în martie 2007, şi a mai fost căsătorită pentru o scurtă perioadă (55 de ore) cu prietenul său din copilărie Jason Alexander, după ce au rostit jurămintele în ianuarie 2004, în Las Vegas.