Presa spaniolă, după remiza cu România: Spania trebuie să dea mai mult

"Spania trebuie să dea mai mult", a notat presa spaniolă după remiza naţionalei lui Vicente del Bosque cu reprezentativa României, duminică seară, pe Cluj Arena, scor 0-0.

27 mart. 2016, 20:57
Presa spaniolă, după remiza cu România: Spania trebuie să dea mai mult

„Spania trebuie să dea mult mai mult”, a scris cotidianul As, subliniind că naţionala spaniolă a avut un joc plictisitor, în care doar Casillas a strălucit.

„Echipa lui Del Bosque trebuie să lucreze mult mai mult pentru a ajunge la cea mai bună versiune, este departe de aceasta”, a notat Marca, în articolul intitulat „La Roja fără culoare”.

Catalanii de la Sport au subliniat că Spania a început bine meciul, dar apoi România a preluat controlul la mijlocul terenului. „Casillas a fost nevoie să muncească pentru ca România să nu conducă. Modestă partidă a Spaniei”, a precizat Sport.

El Mundo Deportivo scrie că Sergi Roberto este al 60-lea jucător care debutează pentru Spania sub conducerea lui Vicente Del Bosque.

Presa spaniolă scrie că acesta a fost al doilea rezultat de egalitate consecutiv înregistrat de Spania după 2004, când a remizat cu Scoţia şi Bosnia.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu reprezentativa Spaniei, într-un meci amical disputat pe Cluj Arena.