Presa turcă: Dan Petrescu, dat afară de la Kayserispor. „Ne despărţim amiabil”

Un jurnalist din Kayseri, citat de presa turcă, a scris, marţi, că antrenorul Dan Petrescu a fost dat afară de la conducerea tehnică a echipei Kayserispor.

23 feb. 2021, 20:58
Presa turcă: Dan Petrescu, dat afară de la Kayserispor. „Ne despărţim amiabil”

Presa turcă scrie că Dan Petrescu a fost dat afară de la Kayserispor, după numai 8 meciuri. “Kayserispor, care luptă pentru salvarea de la retrogradare şi cel mai recent a fost învinsă în deplasare de Sivasspor, scor 2-0, a decis să se despartă de tehnicianul român Dan Petrescu. Conform jurnalistului Memduh Borazan, de la presa din Kayseri, conducerea clubului a decis despărţirea de antrenorul român din cauza parcursului slab al echipei”, a scris Fanatik.

Ulteriro, antrenorul Dan Petrescu a anunţat că şi-a reziliat contractul cu gruparea Kayserispor, a anunţat, marţi, gruparea turcă. „Din motivele familiale ale directorului nostru tehnic Dan Petrescu, ne despărţim printr-o înţelegere reciprocă. Dorim să îi mulţumim lui şi echipei sale şi să le urăm succes în carierele lor viitoare”, a preciuzat clubul.

 

Purtătorul de cuvânt al clubului, Mustafa Tokgoz, a declarat după meciul cu Sivasspor: „Nu am văzut niciun fotbal pe teren. Nu am reuşit să rezolvăm problema legată de atac. În timpul jocului am avut doar teamă. Vom avea o discuţie detaliată cu antrenorul nostru şi ne vom apleca asupra tuturor problemelor”.La 10 ianuarie, Dan Petrescu a semnat un contract valabil un an şi jumătate, cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon, cu Kayserispor.

De atunci echipa antrenată de el a înregistrat două victorii, trei remize şi trei înfrângeri. După 25 de etape, Kayserispor ocupă locul 16, cu 25 de puncte, la egalitate cu Erzurumspor, de pe locul 17, şi la un punct de Istanbul Başakşehir, de pe locul 18, retrogradabil. Galatasaray este lider, cu 54 de puncte, echipă urmată de Beşiktaş şi Fenerbahce, cu câte 51 de puncte.

Dan Petrescu a semnat contractul, Marius Şumudică rezilierea contractului în Turcia


loading...