Preşedintele Belarusului nu înţelege homosexualii, dar nu are nimic împotriva lesbienelor VIDEO

Preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, a făcut o declaraţie incredibilă, potrivit România TV. Acesta a spus că nu va ierta niciodată bărbaţii homosexuali, în schimb, nu are nimic împotriva lesbienelor. Aleksandr Lukașenko a criticat homosexualitatea de mai multe ori în trecut.

19 mart. 2013, 21:37
Preşedintele Belarusului nu înţelege homosexualii, dar nu are nimic împotriva lesbienelor VIDEO

Preşedintele Belarusului a afirmat că nu va ierta niciodată bărbaţii homosexuali, în timp ce le-a luat partea lesbienelor.

Afirmaţia a fost făcută în timpul unui interviu acordat unui post de televiziune din Rusia, unde liderul de la Minsk se află într-o vizită oficială.

„Bine, înţeleg femeile lesbiene, însă nu voi ierta nicidată în viaţa mea bărbaţii homosexuali. De ce? Pentru că femeile devin lesbiene, doar dacă noi, bărbaţii, suntem ticăloşi”, a declarat Aleksandr Lukaşenko.

El nu e la prima declaraţie de acest gen. In 2012 el a spus că preferă să fie dictator, decât homosexual. Asta, ca replică la criticile aduse de ministrul german de externe, care a recunoscut în public că aparţine acestei minorităţi sexuale.