Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a rămas fără permis

Poliţia Rutieră l-a surprins pe şeful FRF circulând cu 104 kilometri pe oră în localitatea Mihăileşti din judeţul Buzău. 

24 dec. 2015, 12:26
Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a rămas fără permis

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, are ghinion de Crăciun. Acesta a fost surprins circulând cu viteză mare pe raza localităţii buzoiene Mihăileşti, fiind nevoit să predea permisul de conducere echipajului de poliţie care l-a oprit. În jurul orei 14.00, bolidul condus de şeful FRF a dat peste cap radarul poliţiştilor buzoieni amplasat pe raza localităţii Mihăileşti. Aparatul indica 104 kilometri pe oră, cu 54 de kilometri în plus faţă de limita admisă în interiorul localităţii. Răzvan Burleanu a fost oprit la primul filtru de poliţie, unde a fost nevoit să predea permisul de şofer, pentru o perioadă de 90 de zile. Burleanu se deplasa pe drumul european E 85, dinspre Bucureşti spre Moldova.

Pentru desfășurarea activităților de menținere a ordinii și liniștii publice, a celor de prevenire a evenimentelor rutiere negative și asigurare a fluenței traficului rutier, polițiștii folosesc în aceste zile aproape 770 de autospeciale, dintre care 427 dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.