Preşedintele Klaus Iohannis, invitat la să-şi lanseze campania pe 8 august, la Consiliul Naţional al PNL

Publicat: Luni, 22 Iulie 2019 15:53 // Actualizat: Luni, 22 Iulie 2019 15:53 // Sursa: romaniatv.net

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a anunțat luni că a convocat Consiliul Naţional al PNL pe 8 august și că l-a invitat şi pe președintele Klaus Iohannis, ocazie cu care se va da startul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale și va începe strângerea de semnături.

Ludovic Orban a anunțat luni că în cadrul Biroului Executiv al partidului a fost luată decizia convocării Consiliul Naţional al Partidului Naţional Liberal în 8 august, la ora 16.00. Pe ordinea de zi a consiliului se află mai multe puncte, printre care prezentarea raporturilor grupurilor parlamentare de la Senat, Camera Deputaţilor şi din Parlamentul European, dar şi alegerea unui prim-vicepreşedinte al partidului.

Orban l-a invitat să participe la acest eveniment pe preşedintele Klaus Iohannis.

"În mod evident vom avea un punct distinct privitor la alegerile prezidenţiale şi demararea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, campanie care va începe cu campania de strângere de semnături pentru candidatura preşedintelui Klaus Iohannis. De asemenea, l-am invitat pe preşedintele Klaus Iohannis să participe la acest Consiliul Naţional şi îl aşteptăm cu prietenie şi cu convingerea că împreună vom câştiga alegerile prezidenţiale”, a declarat liderul PNL, citat de News.ro.

Întrebat dacă la acest consiliu va fi şi începutul unui tandem preşedinte-premier, preşedintele PNL a răspuns: "Sunt alegeri prezidenţiale. La alegerile prezidenţiale românii sunt chemaţi să aleagă preşedintele României şi noi ne vom concentra întreaga campanie pentru a-i convinge pe români să voteze cu Klaus Iohannis, candidatul Partidului Naţional Liberal în funcţia de preşedinte al României”.

De asemenea, întrebat dacă candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidenţiale îi scade şansele lui Klaus Iohannis, Orban a spus: "Cred că românii au suficient discernământ şi că vor merge pe mâna celui mai serios şi reprezentantiv canddat la preşedinţie, care este Klaus Iohannis".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
11 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H