Preşedintele Malagăi acuză UEFA de rasism. Dovada că arbitrii au împins-o pe Borussia în semifinale

Preşedintele clubului Malaga, Abdullah bin Nasser Al-Thani, a acuzat UEFA de corupţie şi rasism după ce echipa sa a fost eliminată din sferturile Ligii Campionilor  printr-un gol marcat din ofsaind, în prelungiri, de Borussia Dortmund. Forul continental a anunţat că ar putea deschide o procedură disciplinară împotriva acestuia, dar el a continuat să-şi verse necazul pe reţeaua de socializare Twitter.

10 apr. 2013, 15:39

Malaga a fost eliminată dramatic din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, din cauza a două goluri primite în prelungirile partidei de la Dortmund, însă ultimul dintre ele, care a semnat eliminarea ibericilor din competiţie, a fost marcat după un ofsaid flagrant.

Abdullah bin Nasser Al-Thani, patronul formaţiei spaniole, s-a lansat imediat într-un atac vehement la adresa UEFA, organism pe care îl acuză de corupţie şi rasism. „Nu este fotbal, este rasism, clar. Sper că UEFA va deschide o anchetă. Jucătorii mei au fost campioni pe teren. Sunt dezolat că am fost eliminaţi astfel, din cauza nedreptăţii şi a rasismului„, a scris preşedintele qatariot al clubului Malaga pe Twitter.

Miercuri, el a publicat pe Twitter şi câteva fotografii care demonstrează vinovăţia arbitrilor şi faptul că Malaga a fost eliminată nemeritat din competiţie.