Preşedintele Obama a făcut glume deocheate într-o emisiune a lui Jerry Seinfeld VIDEO

Mâncarea şi lenjeria preferată, fotbal şi maşini sau preşedinţi nebuni de legat sunt numai câteva dintre temele de discuţie, neobişnuite, dintre Barack Obama şi Jerry Seinfeld.

01 ian. 2016, 14:22

Actorul Jerry Seinfeld, gazda unei noi emisiuni, l-a avut ca invitat pe cel mai puternic om al lumii, preşedintele american Barack Obama. În „Cars Getting Coffee”, Obama i-a mărturisit gazdei emisiunii că „există un procentaj evident” de preşedinţi din întreaga lume care „sunt chiar nebuni”.

Fostul star de comedie a ales un o maşină Corvette Stingray, albastru metalizat, din 1963, pentru o plimbare cu Obama, dar serviciile de securitate ale preşedintelui le-au limitat „excursia” la câteva tururi în jurul Casei Albe, iar cafeaua care face parte din emisiunea lui Seinfeld a fost băută nu în studioul realizatorului, ci într-o încăperede la Casa Albă, din aceleaşi motive de securitate.

În mijlocul conversaţiei, telespectatorii au aflat că Obama este în stare să îndepărteze blestemele, că lenjeria sa intimă are întotdeauna aceeaşi culoare şi aceeaşi marcă, că se bărbiereşte mereu înainte de încpe lucrul şi că este înnebunit după nachos.