Preşedintele Partidului Liberal trage semnalul de alarmă: Alegerile parlamentare nu vor fi corecte

Preşedintele Partidului Liberal din Republica Moldova, a declarat, joi, că alegerile parlamentare ce vor fi organizate în acest an nu vor fi libere şi corecte, adăugând că formaţiunile unioniste ar putea forma o alianţă, relatează Unimedia.info.

09 feb. 2018, 07:51
Preşedintele Partidului Liberal trage semnalul de alarmă: Alegerile parlamentare nu vor fi corecte

Mihai Ghimpu avertizează că alegerile parlamentare din Republica Moldova nu vor fi corecte. „În ziua alegerilor poate vor fi libere şi corecte, dar până la vot nu vor fi. Ele deja au început să nu fie libere şi corecte”, a declarat Mihai Ghimpu, care a precizat că circumscripţiile electorale au fost formate în aşa fel încât să favorizeze anumite forţe politice.

Preşedintele Partidului Liberal a precizat că există şanse pentru destructurarea ”binomului Dodon- Plahotniuc” şi că are un plan în acest sens.

”Asta depinde de cum ne vom concentra şi trebuie să nu ne vindem pentru ulei şi macaroane. Votul o să ajungă şi până la o mie de lei. Foarte scumpă va fi această campanie”, a adăugat Ghimpu.

Preşedintele liberalilor moldoveni a afirmat că este posibil ca toate formaţiunile care susţin unirea cu România să se formeze o alianţă şi să aibă candidaţi comuni la alegerile parlamentare din această toamnă.