Traian Băsescu s-ar putea înrudi cu familia unei celebre prezicătoare

Fata unei celebre prezicătoare a intrat în “atenţia” nepotului, din America, al lui Traian Băsescu, iar de Crăciun se vor întâlni pentru prima dată. Complice, în rol de Cupidon, a fost chiar prezicătoarea, care a fost deja cucerită de şarmul tânărului şi speră ca fiica ei să-i împărtăşească părerea.

17 dec. 2013, 11:05

Mihai, nepotul preşedintelui Traian Băsescu, e american sadea, pentru că de la 16 ani s-a mutat cu familia la Miami, Florida, şi de atunci nu a mai reuşit să ajungă în ţara natală, scrie ziarulring.ro. De ceva timp, nepotul preşedintelui României îi face curte Alexandrei Harra, fiica prezicătoarei Carmen Harra.

Celebra prezicătoare Carmen Harra are doar cuvinte de laudă la adresa lui Mihai şi recunoaşte că i-ar plăcea un astfel de ginere. „Fiica mea este curtată de nepotul lui Băsescu. Este un băiat înalt, frumos, manierat şi cu mult bun-simţ. Mi-a mărturisit că o admiră foarte mult pe Alexandra şi că ar dori să o cunoască. Doar că fiica mea a fost extrem de ocupată la New York şi va reveni acasă în ajun de Crăciun. De abia atunci se vor întâlni prima dată”, a declarat Carmen Harra.