Presupus spion rus, găsit mort în Baia Mare! Ce a fost găsit lângă trupul neînsuflețit

Un presupus spion rus a fost găsit mort în locuința sa din Baia Mare.Trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 82 de ani a fost descoperit chiar de către soția acestuia care a sunat imediat la 112.

09 mart. 2024, 18:33
Presupus spion rus, găsit mort în Baia Mare! Ce a fost găsit lângă trupul neînsuflețit
Presupus spion rus, găsit mort în Baia Mare!

Presupus spion rus, găsit mort în Baia Mare! La scrut timp după apelul telefonic la fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție, dar și o ambulanță, însă a fost prea târziu.

Citește și Garry Kasparov, declarat terorist de Rusia. Marele şahist riscă cinci ani de închisoare, ce mesaj i-a transmis lui Vladimir Putin

Presupus spion rus, găsit mort în Baia Mare!

Medicii sosiți la fața locului au încercat să îl salveze pe bărbat, însă eforturile lor au fost zadarnice având în vedere faptul că rana pe care o avea la nivelul capului a fost provocată de o armă improvizată.

Cazul a fost preluat de criminaliși care acum încearcă să afle dacă a fost vorba despre o crimă sau o sinucidere.

Surse din anchetă spun că în camera în care a fost găsit fără suflare bărbatul, a fost descoperită o legitimație emisă în fosta URSS, la Cernăuți, teritoriu aflat acum în Ucraina, care le-a ridicat foarte multe semne de întrebare oamenilor legii, scrie Antena3CNN. 

Anchetatorii spun că legitimația este posibil să fi fost emisă de fostul Serviciu Secret Sovietic cunoscut sub denumirea de KGB și nu exclud varianta ca bărbatul să fi fost un spion rus ascuns vreme îndelungată în țara noastră.

În acest caz, polițiștii din Baia Mare au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„La data de 06 martie a.c., la ora 10.42, o femeie a sesizat poliția prin SNUAU 112 că și-a găsit soțul inconștient, la locuința de domiciliu din Baia Mare.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba de un băimărean de 82 de ani, decedat, care la examinarea exterioară a corpului prezenta urme de violență. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă“, au transmis reprezentanții IPJ Baia Mare.

Citește și Sorin Ovidiu Vântu, avertisment șocant: „Sunt șanse uriașe să te trezești târât în războiul cu Rusia. Rușii vor folosi bomba atomică, nu vor avea vreo reținere. Dacă trimit în România, s-a terminat. Riscul a devenit cu adevărat real