Presupusa amantă a lui Ilie Năstase, primele declaraţii despre relaţia cu fostul sportiv. Ce spune despre Brigitte Sfăt

Denisa Dumitraș, presupusa amantă a fostului sportiv, a apărut în cadrul unei emisiuni tv, unde a vorbit despre relația cu Ilie Năstase.

12 apr. 2018, 06:47
Presupusa amantă a lui Ilie Năstase, primele declaraţii despre relaţia cu fostul sportiv. Ce spune despre Brigitte Sfăt

Denisa Dumitraș a negat că ar avea o relație cu Ilie Năstase și a mărturisit că a înțeles de ce Brigitte Sfăt a reacționat așa. Bruneta susține că e foarte bună prietenă cu fostul tenismen, dar că nu există ceva mai mult de atât.

Ilie Năstase, GEST INCREDIBIL după ce Brigitte Sfăt a plecat fără el la Paris, de PAŞTE

Denisa Dumitraș susține că doar s-a bucurat să iasă la masă cu Ilie Năstase și că nu s-a gândit prea mult la ce ar crede soția lui.

Brigitte Sfăt, căsătorie de COŞMAR. „M-a bătut foarte tare. Am avut hematom pe splină şi fisură pe craniu!”

„Nu aş vrea să fiu în situaţia ei. Ştiu că ea îl iubeşte foarte mult şi nu cred că există altă femeie care să-l iubească mai mult pe Ilie Năstase. Nu sunt eu de vină pentru ceea ce se petrece între ei. Au fost şi alte femei înaintea mea. Dacă am ieşit cu Ilie Năstase la masă, am făcut-o când ea a anunţat că divorţează. Nu aş fi ieşit dacă ştiam că ei sunt bine. Nu aş fi acceptat să ies cu un bărbat însurat. Eu aveam un proiect profesional. Chiar de 1 Decembrie, Ilie Năstase mi-a dat un interviu foarte frumos, în care a vorbit despre Brigitte. Când a venit ea la restaurant, Ilie tocmai pleca. A început să ţipe, iar eu am fugit, pentru că în faţa acestui comportament de doamnă, nu aveam ce să fac altceva. Am vrut să-mi salvez părul. Acum, nu mai am acest proiect, pentru că am plecat de la acea televiziune. Este adevărat că am sărit graniţa de la profesional la prietenie. Nu am primit cadouri de la Ilie Năstase, aşa cum s-a spus. Cred că şi eu aş fi geloasă dacă l-aş vedea pe prietenul meu că are o relaţie de prietenie cu o altă fată. Dacă ea consideră că eu am greşit,  îi cer iertare. Eu am fost prea euforică şi nu am ştiut să gestionez situaţia. M-am bucurat că ies cu Ilie Năstase la masă şi atât”, a spus Denisa Dumitraș.