Presupusa iubită a lui Liviu Vârciu, prima reacţie după DESPĂRŢIREA acestuia de Anda Călin. „Am mai declarat că suntem…”

Roxana Niculae a lămurit întreaga situație după ce s-a discutat despre cum ea și Liviu Vârciu ar forma un cuplu după ce acesta s-a despărţit de Anda Călin

04 iul. 2018, 09:59
Presupusa iubită a lui Liviu Vârciu, prima reacţie după DESPĂRŢIREA acestuia de Anda Călin. „Am mai declarat că suntem…”

Roxana Niculae a declarat că nu are nici cea mai mică legătură cu Liviu Vârciu, sunt amici de foarte mult timp, colegi de televiziune și cam atât. În prezent, ea formează un cuplu cu actorul Silviu Mircescu, iar apropiații lor susțin că această relație este una foarte serioasă.

Motivul INCREDIBIL al despărţirii dintre Liviu Vârciu şi Anda Călin. Un apropiat spune TOTUL: „După naştere…”

„Nu am nicio legătura cu motivul despărţirii lui Liviu Varciu de Anda. Nu am fost niciodată amanta lui, aşa cum s-a scris şi nu am avut nicio legătură cu el. Nu înţeleg de ce presa mă leagă de el. Am mai declarat că suntem amici, ne ştim de mult şi doar atât. Am o relaţie frumoasă cu Silviu, ne înţelegem foarte bine, aşa că nu are rost ca presa să mă mai asocieze cu Liviu Vârciu pentru a mai creea un nou scandal”, a spus Roxana Niculae pentru SpyNews.

Roxana Niculae a fost întrebată dacă l-a sărutat pe Liviu Vârciu, în emisiunea unde ea este asistentă tv. A ezitat să dea un răspuns, dar nici n-a negat idila cu Liviu Vârciu.