Presupusul fiul al Regelui Mihai a fost JEFUIT. Hoţii au păstruns în casă şi i-au furat laptopul

Presupusul fiu al Regelui Mihai, Dieter Stanzeleit, a fost jefuit. Hoţii au păstruns în casă şi i-au sustras laptopul. Bărbatul susţine că avea în el documente compromiţătoare pentru Casa Regală.

23 feb. 2013, 13:44
Presupusul fiul al Regelui Mihai a fost JEFUIT. Hoţii au păstruns în casă şi i-au furat laptopul

Dieter Stanzeleit a povestit că vineri a intrat în biroul său, a început să lucreze la calculator, iar la un moment dat, când şi-a ridicat privirea din monitor, a constatat că îi lipsea laptopul care se afla pe un alt birou de lângă cel la care lucra. În momentul în care a descoperit furtul, a sunat imediat la poliţie.

Curios este faptul că, hoţii au fugit doar cu laptopul, cu toate că în biroul lui Dieter Stanzeleit se află mai multe obiecte valoroase.

Din anul 1994 încoace, cetăţeanul german Dieter Stanzeleit vrea să schimbe cartea de istorie, pretinzând că este unicul fiu legitim al Regelui Mihai. Mai mult de atât, Dieter a declarat că are documente pentru fiecare afirmaţie.  În faţa acestui atac la istorie, Casa Regală neagă acuzaţiile şi spune că documentele lui Dieter Stanzeleit sunt false, iar el este un impostor.

Violonist de renume şi prosper om de afaceri, Dieter Stanzeleit susţine că, de fapt, numele dat la naştere este cu totul altul. El pretinde a fi Nicolae Vasile, prinţ de Alba Iulia. „Am avut două mame, una adevărată, o personalitate foarte mare şi una săracă, o ţărancă care nu a putut să vorbească foarte corect limba germană, dar care mi-a salvat viaţa. Eu ştiu că sunt fiul Regelui Mihai. Pentru mine, să fiu fiul unui Rege a fost normal absolut”, a spus Dieter Stanzeleit.

Cetăţeanul german susţine că mama sa a fost căsătorită cu Regele Mihai, iar nunta a fost făcută cu acordul Casei Regale. „Actele mele le-am primit în România de la fostul şef al siguranţei. Ele erau verificate de mai multi experţi internaţionali, în Elveţia, la un institut criminologic. Referitor la valabilitatea nunţii părinţilor mei, era făcută după acordul Casei Regale. Tatăl meu era înregistrat pe certificatul meu de botez, Mihai de Alba Iulia”, a mai spus Dieter.

În luna ianuarie 2013, Dieter Stanzeleit a deschis un nou proces la Judecătoria Sectorului 1, chiar dacă a pierdut până acum mai multe procese din ţară şi străinătate. Neamţul a depus o cerere la Judecătoria Sectorului 1 în care a solicitat să îi fie aprobat testul ADN, astfel încât să poată dovedi că este fiul Regelui Mihai.

În ciuda numeroaselor procese, până acum germanul nu a reuşit să demonstreze că este fiului Regelui Mihai.