Preţ carburanţi 30 august 2023. Veşti proaste pentru şoferi, cu un plin plăteşti întreţinerea pe o lună

Preţurile petrolului au crescut marţi, susţinute de dolarul mai slab şi posibilul impact al uraganului Idalia în Florida. Preț carburanți 30 august 2023. Află care sunt stațiile peco unde găsești miercuri cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

30 aug. 2023, 09:23
Preţ carburanţi 30 august 2023. Veşti proaste pentru şoferi, cu un plin plăteşti întreţinerea pe o lună

Preţ carburanţi 30 august 2023. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua în curs.

Preț benzină- motorină 30 august. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua în curs.

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină miercuri, 30 august 2023, consultați peco-online.ro 
Cel mai mic preț pentru benzină și motorină 30 august 2023
Prețurile la carburanți pentru miercuri, 30 august 2023, au fost afișate și nu au înregistrat modificări mari față de ziua anterioară.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde miercuri cu 7.13 lei și se găsește la acest preț în Cenad, Timiș, la stația Lukoil.

Prețul carburanților, 29 august. Motorina continuă să se scumpească

În ceea ce privește prețul la motorină miercuri, cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 7.37 lei și o găsiți la acest preț în Reghin, Mureș, la stația Petrolium.

Cel mai bun preț la GPL este astăzi de 3.22

lei și se vinde la acest preț în București, la stația Lukoil, sectorul 6.

Preţ carburanţi 30 august 2023 – București 

Cel mai mic preț benzină: 7.14 lei

Cel mai mic preț motorină: 7.39 lei

Cel mai pic preț GPL: 3.22 lei

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București miercuri, 30 august 2023, este de 7.14 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Petrom din sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București este de 7.39 lei și se vinde la acest preț la stația Lukoil din Sectorul 6.

Cel mai bun preț pentru GPL din București este de 3.22 lei și se vinde la acest preț stația Lukoil, din bd. Preciziei, nr 34, sectorul 6.

Preţ carburanţi 30 august 2023- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 7.17

Cel mai mic preț motorină: 7.42

Cel mai pic preț GPL: 3.26

Preţ carburanţi 30 august 2023 – Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 7.15

Cel mai mic preț motorină: 7.42

Cel mai pic preț GPL: 3.26

Profesorul Mircea Coşea, avertisment sumbru asupra creşterii preţului carburanţilor: „Va duce la o creştere a tuturor preţurilor”

Preţ carburanţi 30 august 2023 – Iași 

Cel mai mic preț benzină: 7.16

Cel mai mic preț motorină: 7.41

Cel mai pic preț GPL: 3.26

Preţ carburanţi 30 august 2023 – Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 7.17

Cel mai mic preț motorină: 7.39

Cel mai pic preț GPL: 3.24

Preţurile petrolului au crescut marţi, pe măsură ce dolarul a scăzut, în timp ce investitorii au dezbătut impactul potenţial asupra ofertei şi cererii de energie al uraganului Idalia, care va lovi Florida în această săptămână, transmite Reuters.

Contractele futures pentru U.S. West Texas Intermediate au crescut cu 1,07 dolari, sau cu 1,3%, la 81,17 dolari pe baril, în timp ce contractele futures pentru ţiţeiul Brent au crescut cu 98 de cenţi, sau cu 1,2%, la 85,40 dolari pe baril.

Indicele dolarului american a scăzut marţi, în urma datelor care au arătat că locurile de muncă disponibile în SUA, o măsură a cererii de muncă, au scăzut în iulie.

Datele de pe piaţa muncii ar putea încuraja Rezerva Federală să încetinească creşterea ratelor dobânzilor, au spus experţii.

Un dolar mai slab face ca petrolul , al cărui preţ este în dolari, să fie mai puţin costisitor pentru investitorii care deţin alte valute, stimulând cererea.

Între timp, uraganul Idalia este de aşteptat să se transforme într-un uragan major, cu vânt maxim susţinut de 125 mile pe oră (201 kilometri pe oră), înainte de a lovi coasta de nord-vest a Floridei miercuri dimineaţa, potrivit Centrului Naţional pentru Uragane (NHC) al SUA.

Uraganul va afecta probabil sistemele de distribuţie a combustibilului şi va afecta consumul de combustibil în regiunile afectate, chiar înainte de sărbătoarea federală a Zilei Muncii, din 4 septembrie, a declarat analistul Mizuho Robert Yawger.