„Preţul apei va fi la fel de mare ca al uleiului, va apărea Covid-21, mai puternic decât Covid-19”. Mediumul Mehdi Ebrahimi Vafa face predicţii înfricoşătoare pentru următorii 10 ani

În lumina evenimentelor tulburătoare recente, câștigătorul „Battle of Psychics” de pe TNT a dat o prognoză dezamăgitoare pentru viitor. Viziunile mediumului Mehdi Ebrahimi Vafa pictează viitorul în imagini ce pot părea înfricoşătoare.

14 oct. 2022, 22:51
„Preţul apei va fi la fel de mare ca al uleiului, va apărea Covid-21, mai puternic decât Covid-19”. Mediumul Mehdi Ebrahimi Vafa face predicţii înfricoşătoare pentru următorii 10 ani

Mehdi Ebrahimi Vafa a făcut câteva predicţii pentru următorii 10 ani. Mediumul este sigur că în curând vor începe numeroase conflicte armate în toată lumea şi se va da o luptă aprigă pentru resursele naturale. La fel ca în Africa, foametea va lovi Asia și alte continente, în timp ce alimente precum fructele de mare vor fi contaminate.

Apa de băut va costa tot atât de mult cât uleiul. Producătorii de carne vor fi obligați să distrugă animalele din cauza infecției. Va avea loc o revoltă a virusurilor, bacteriilor și plantelor împotriva umanității. Ceea ce ne-a dat viață timp de secole va fi infectat. Plantele vor elibera dioxid de carbon şi ele vor ajuta Pământul să fie curățat de oameni.

Va apărea un nou virus, mai puternic decât ceea ce numim COVID-19. Infecția va lovi celulele nervoase, persoana va înnebuni, își va pune capăt zilellor prin sinucidere sau, într-o criză de atac, va ataca pe altul. Va apărea COVID-21 – așa va restabili Pământul dreptatea”, spune câștigătorul, în vârstă de 49 de ani, al celui de-al treilea sezon al emisiunii Battle of Psychics de pe TNT.

Citeşte şi Astrologul Pavel Globa a explicat de ce a amânat Putin invadarea Ucrainei: „Doar un nebun complet ataca cu Marte în Capricorn”

În plus, Ebrahim a abordat probleme geopolitice. „Vor fi legate de foamea și frigul cu care lumea se va confrunta. Vor fi asociate cu pierderea dominației americane, cu pierderea valorilor umane. Propaganda desfrânării în Occident va duce la distrugerea culturii. De asemenea, va duce la haos și conflict din interior. Văd cum fum negru atârnă peste cerul acestor țări ”, spune mediumul.

După cum știți, multe profeții despre apocalipsă sunt asociate cu diverse cataclisme: inundații, activitate solară, răcire globală sau încălzire. Dar Mehdi Ebrahimi Vafa crede că omenirea se va autodistruge. Și singura modalitate de a preveni sfârșitul lumii este schimbarea și protejarea Pământului. „Mama Terra ne iubește. Dar când vede cât de fără milă distrugem totul în jur, ne răspunde cu ajutorul cataclismelor, virusurilor și bacteriilor. O minte superioară va veni în ajutorul planetei, poate dintr-o altă Galaxie. Trebuie să-i iubim pe toți și tot ceea ce ne înconjoară. Dacă vrem, putem trăi altfel. Iubiţi-vă și respectaţi-vă unii pe alții, găsiţi armonie cu Pământul și cu sinele vostru”, a conchis Mehdi.

Citeşte şi Sfânta Parascheva va avea sub protecția ei trei zodii. Acestea scapă de ghinion și vor avea o viață prosperă