Preţul celei mai SCUMPE ŞAMPANII din lume depăşeşte orice LIMITĂ. Vezi cât costă gustul LUXULUI

"Taste of Diamonds" este considerată cea mai scumpă şampanie din lume. Astfel, cu toate că majoritatea populaţiei globului nu reuşeşte să câştige atâţia bani într-o viaţă, un producător din Marea Britanie a lansat pe piaţă o băutură exclusivistă, la preţul de 1.4 milioane de euro.

04 iun. 2013, 17:26

„Taste of Diamonds”, în traducere „Gustul Diamantelor”, este considerată cea mai scumpă şampanie din lume, fiind vândută la încredibilul preţ de 1.4 milioane de euro.

Citeşte şi Extravaganţă de vedetă: Rihanna a făcut baie în şampanie scumpă

Deoarece este destinată celor mai bogaţi oameni din lume, fiecare sticlă este creată special pentru clientul care o cumpără. Alexander Amosu, bărbatul care a lansat pe piaţă băutura exclusivistă, spune că s-a inspirat pentru designul etichetei din costumul lui Superman, folosind forma semnul de pe pieptul supereroului. 

Citeşte şi Şampania te ajută să scapi de kilogramele în plus

 Sticla este împodobită cu aur alb de 18 carate, cântărind 48 de grame, la care se adaugă diamante Swarovski de 19 carate. De asemenea, o a doua etichetă se montează pe sticlă în momentul în care este vândută, pe care stă scris numele clientului. Astfel, se adaugă încă 36 de grame de aur alb.

Toate sticlele noastre au deja un aspect distinctiv, prin designul lor natural. Ceea ce facem noi este să aducem următorul nivel al luxului suprem„, a declarat creatorul şampaniei.