Preţul pentru care Dan Petrescu îl dă afară pe Piţurcă de la naţionala României

Dan Petrescu este gata să preia echipa națională în cazul în care Federația îi va oferi un salariu anual de 1.5 milioane de euro.

06 ian. 2014, 09:36
Preţul pentru care Dan Petrescu îl dă afară pe Piţurcă de la naţionala României

Victor Pițurcă a ratat calificarea la Campionatul Mondial, motiv pentru care între fotbalul românesc dorește demisia imediată a selecționerului. Înlocuitori sînt pe măsura: Hagi, Petrescu sau Contra. Cum “Regele” a anunțat că dorește să se ocupe de loturile de juniori, “Bursucul” și “Guriță” au rămas în “pole position”. Fostul mare fundaș al echipei naționale, în prezent antrenor la Dinamo Moscova, este dispus să devină selecționer. Pretențiile sale sînt pe măsură, asta dacă ținem cont de salariul de patru milioane de dolari pe care îl încasează, pe sezon, de la Dinamo Moscoca. Potrivit surselor fanatik.ro, Petrescu este gata să-i pregătească pe “tricolori” dacă șefii de la Casa Fotbalului îi vor oferi o remunerație de 1.5 milioane de euro pe sezon.

“Vin în țară pentru familie!”

Deși încasează de la Dinamo Moscova patru milioane de euro pe an, Dan Petrescu nu ar refuza șansa de a deveni selecționer, motiv pentru care este dispus să lase deoparte partea financiară. “Renunț la cîteva sute de mii de euri, doar să-mi îndeplinesc visul de a antrena echipa națională. Plus că, în cazul în care voi reveni în țară, voi sta lîngă familie, lucru care pentru mine ar conta enorm”, s-a confesat “Bursucul” apropiaților, potrivit fanatik.ro. “Am spus tot timpul că sînt trei echipe pe care visez să le antrenez: Steaua Bucureşti, Chelsea şi echipa naţională a României”, a spus fostul fundaș de legendă al echipei naționale.